Jeansguide – välj rätt jeans till ditt barn

Jeansguide – välj rätt jeans till ditt barn

Visste du att alla jeans är unika, inte bara i passform utan även i färgnyans? Här kommer en guide för hur du ska tänka när du väljer jeans till ditt barn.

Polarn O. Pyret har fyra olika passformer på jeans, som alla är unisex och varje passform kommer i flera olika slitningar och färger.  Något som alla jeansen har gemensamt är att de har reglerbar midja som gör att de kan anpassas till just ditt barns kroppsform. Eller när barnet växer. 

 

4 olika passformer

Loose
Loose är den ledigaste passformen och de har vida ben hela vägen, med resår i midja och i benslut.

 

Regular
Regular har raka ben - inte vida, inte smala, utan mittemellan, eller som man också kan säga ”lagom”. Dessa jeans finns även som snickarbyxor.

 

Slim
Denna passform är smal i benen, men tyget är stretchigt och bekvämt.  

 

Super Slim
Super Slim-jeansen är den smalaste passformen men är fortfarande supersköna då de är tillverkade med väldigt stretchig denim så att barnet kan röra sig obehindrat.

 

Just nu får du 50 kronor i rabatt på Polarn O. Pyrets alla jeans! Klicka här för att hitta de perfekta jeansen till just ditt barn! OBS! Gäller mellan 16-29/8.

 

Skötselråd till jeansen

Tvätta smart
Genom att ta väl hand om jeansen, som att till exempel tvätta smart, kommer de hålla längre. Dessutom blir jeans bara snyggare och mjukare med tiden. Här kan du läsa Polarn O. Pyrets tvättguide om hur du bör tvätta jeansen.

Färgen kan fälla
Du vet säkert att jeans kan fälla i färg när de är nya. Färgen som jeansen är färgade med bleknar och fäller mindre och mindre med tiden, men innan första tvätten bör man vara försiktig med exempelvis ljusa möbler.