Allt för föräldrars pressrum

Kontakt
VD Peter Scheffer
Telefon: 08-20 79 51| peter.scheffer@alltforforaldrar.se
 

Allt för föräldrar e-handel AB är först ut i Sverige att som e-handlare sälja varor från BRIO Baby AB

Stockholm 15 december 2011

Allt för föräldrar e-handel AB är först ut i Sverige att som e-handlare sälja varor från BRIO Baby AB. Ingen renodlad e-handlare har tidigare fått detta förtroende från BRIO Baby AB. Inför årets julhandel är detta ett mycket viktigt strategiskt avtal säger Fredrik Norberg, e-handelschef Allt för föräldrar e-handel AB.
Läs mer här »

Allt för föräldrar storsatsar på blivande föräldrar
Fredagen den 17 juni

Mediehuset Allt för föräldrar storsatsar på målgruppen gravida och de som väntar barn. Måndagen den 20 juni går startskottet för en utomhuskampanj med budskapet riktat direkt till kvinnor runt om i Sverige som väntar barn och som erbjuds Allt för föräldrars gravidpaket.
Läs mer »

Allt för föräldrar lanserar marknadens främsta gravidpaket
Stockholm 18 januari 2011

Mediehuset Allt för föräldrar fortsätter att satsa på målgruppen gravida och de som väntar barn. Gravidpaketet innehåller produkter för dig som väntar barn men även produkter som är bra att ha hemma när barnet är nyfött. Gravidpaketet är givetvis helt gratis och skickas direkt hem i brevlådan inom ett par veckor efter beställning.
Läs mer » 

Allt för föräldrars shop går som tåget!
Stockholm 13 december 2010

Lagom till årets julhandel lanserade mediehuset Allt för föräldrar en direkt kanal för handel av barnrelaterade produkter och öppnade sin webbshop. Målet med satsningen är att inom kort bli den mest kompletta webbshoppen för målgruppen 0-5 år på den svenska marknaden.
Läs mer »

Julhandla leksaker på Allt för föräldrar i år
Stockholm 1 december 2010

Lagom till årets julhandel stärker mediehuset Allt för föräldrar sin marknadsposition med en direkt kanal för handel av barnrelaterade produkter och lanserar sin webbshop. Satsningen ingår i mediehusets plan att bli den ledande aktören inom familjesegmentet på Internet i Sverige. I oktober förvärvade Allt för föräldrar webbshoppen Saydada.se av ValueTree Holdings AB och nu tar man alltså nästa steg och lanserar sin webbshop. I samband med lanseringen blir SayDada.se en integrerad del av Allt för föräldrars shop.
Läs mer »

Allt för föräldrar storsatsar på e-handel
Stockholm 13 oktober 2010

Mediehuset Allt för föräldrar fortsätter att satsa stort på sin e-handel och anställer två seniora krafter från branschen. Den 1 oktober förvärvade Allt för föräldrar webbshoppen SayDada.se av ValueTree Holdings AB (publ.) och nu stärker de ytterligare sin marknadsposition med målet att bli den ledande aktören inom familjesegmentet på Internet i Sverige.
Läs mer »

Allt för föräldrar förvärvar SayDada.se
Stockholm 2010-10-04
 
Mediehuset Allt för föräldrar förvärvar webbshoppen SayDada.se av ValueTree Holdings AB. Förvärvet ingår i Allt för föräldrars satsning att bli den ledande aktören inom familjesegmentet på Internet i Sverige. Med köpet stärker Allt för föräldrar sin marknadsposition med en direkt kanal för handel av barnrelaterade produkter.
Läs mer »

Föräldraledighet och skola dominerar bland frågorna till Politikerpanelen
Stockholm 8 september 2010

Politikområden som regler och ersättning för föräldraledighet samt skolan dominerar bland de frågor som de hundratusentals användarna av community-sajten Allt för föräldrar, ställer inför valet 2010 till sajtens Politikerpanel.
Läs mer »

Nu går det luslarm! Skolstart är även start på lussäsongen
Stockholm 31 augusti 2010

Några veckor in på terminen brukar de första luslarmen komma och huvudlössen sprider sig snabbt från klass till klass, från förskolegrupp till förskolegrupp. Ett problem med bekämpningen av huvudlöss är att många föräldrar inte rapporterar till skolan när deras barn får löss, vilket gör att spridningen fortsätter. Därför lanserar nu Allt för föräldrar ett luslarm i samarbete med Paranix för att bekämpa spridningen av huvudlöss.
Läs mer »

Kända familjepolitiker i Allt för föräldrars valpanel
Stockholm 7 juni 2010

Ledande familjepolitiker från de sju riksdagspartierna ingår i den politiska expertpanel som inför valet 2010 ska svara på frågor från de hundratusentals användarna av community-sajten Allt för föräldrar. Expertpanelen ska under perioden 23 augusti till 15 september svara på frågor på Allt för föräldrars sajt.
Läs mer »

Allt för Föräldrar förvärvar Clear Channels digitala verksamhet
Måndag 12 april 2010

Mediehuset Allt för Föräldrar förvärvar medieförsäljningsbolaget Clear Channels digitala verksamhet. Förvärvet ingår i Allt för Föräldrars satsning att bli den ledande aktören inom familjesegmentet på Internet i Sverige. Med köpet stärker Allt för Föräldrar sin sälj- och marknadsorganisation med syfte att bredda affärsverksamheten och vidareutveckla nätverket ”familjepaketet.se”.
Läs mer »