Annons:


Psykisk ohälsa ökar bland barn och unga i Sverige. Men varför är det så, och vad kan du som förälder göra för att hjälpa ditt barn som mår dåligt?

Tillsammans med Min Doktor, som sponsrar denna sektion, vill vi belysa detta viktiga ämne och samlar därför intressant läsning om psykisk ohälsa här.

Fråga Min Doktors psykolog

Funderar du på hur ditt barn mår eller har du frågor kring hur du ska hantera vissa situationer i ditt familjeliv? Varje vecka svarar Min Doktors psykolog Olof Johansson på ett urval av frågor som rör föräldraskap och barn.

 

Svaren publiceras varje torsdag här. Vill du vara anonym så skriver du Anonym i rutan “Ditt namn”. Din e-post publiceras aldrig, den använder vi bara för att meddela dig om din fråga blivit besvarad.

 

Olof Johansson är psykolog hos Min Doktor och jobbar med verksamhetsutveckling av Min Doktors tjänster för psykisk ohälsa. Olof har under lång tid arbetat med att behandla relations- och familjerelaterade problem samt forskar på “Digital behandling och återfallsprevention vid depression”.

 

Ditt namn
Din e-postadress
Din frågaFaktabank

Artiklar och nyttig information

Annons