Hela denna del är ett samarbete med Destination.se

10 av världens vackraste stränder

10 av världens vackraste stränder

Det finns många fina stränder i världen. Vissa vackrare än andra. Här har vi listat några av våra bästa tips på stränderna du bara önskar att du kunde få ligga och sola på. 

 

1. White Beach, Filippinerna

Boracay är en tropisk ö på FIlippinerna. White Beach sträcker sig över 3 kilometer och är full av restauranger, hotell och vindsurvare. Hur fint är det inte?

SE MER: Flyg till Filippinerna

2. Surfers Paradise, Australien

Denna strand ligger i Queensland i Australien, och precis som namnet avslöjar är detta verkligen vindsurfarnas paradis. Förutom att surfa kan man givetvis bada och roa sig.

SE MER: Flyg till Australien

4. Seven Mile Beach, Jamaica

Denna berömde strand ligger på Jamaica och är känd för dess avslappnade atmosfär och reggae. Nyligen fått utmärkelsen "bästa strand i Karibien". Helt klart värt ett besök!

SE MER: Flyg till Jamaica

4. Myrtos, Grekland

En hisnande inramning hittar du på den grekiska ön Kefalonia. Myrtos Beach är ett helt underbart ställe man bara måste besöka.

SE MER: Flyg till Grekland 

5. Eagle Beach, Aruba

Oförstörd vit sandstrand, fofoti-träd och havssköldpaddor. Låter det intressant? Besök då en av världens finaste stränder!

SE MER: Flyg till Aruba

 

6. Cala Mariolu, Italien

På Sardinien finns denna pärla! En liten strand som erbjuder otroligt mycket. Här kan du snorkla, dyka och helt enkelt njuta av lugnet. 

SE MER: Flyg till Italien

7. Venice Beach, Los Angeles

Venice Beach är ett distrikt i Los Angeles. En otroligt levande plats där du hittar allt från gatukonstnärer, dansare och skatare. Stranden, som även kallas Muscle Beach, är dessutom enormt bred och måste upplevas!

SE MER: Flyg till Los Angeles

7. Ipanema Beach, Rio de Janeiro

Brasilien bjuder på många fina platser. Se bara på denna strand i Rio De Janeiro. Det är på denna strand sommaren händer i Rio.

SE MER: Flyg till Brasilien

8. Flic-en-Flac, Mauritius

Delfinerna simmar ofta strax utanför denna strand. Och som du ser på bilden är sanden nästa kritvit och palmerna florerar tätt intill. 

SE MER: Flyg till Mauritius

9. Flamenco Beach, Puerto Rico

Här kan man inte ta en dålig bild. Klarblått vatten och vacker omgivning. Det är till och med vit och fin sand på havsbotten.

SE MER: Flyg till Puerto Rico

10. South Beach, Miami

South Beach, eller SoBe som det också kallas, är Floridas hetaste resmål. Se bara på denna strand!

SE MER: Flyg till Miami