Adventskalender för barn 2022
Adventskalender för barn 2022

Adventskalender: 5 kalendrar som passar till små barn

Vad sägs om att inleda julshoppingen med en rolig adventskalender? Utbudet är mycket mer än bara choklad! Här listar vi adventskalendrar som passar perfekt för mindre barn!

I den här artikeln finns det kommersiella länkar.

Vilken adventskalender passar bra till mindre barn?

Utbudet av adventskalendrar blir större varje år och nu finns det hur mycket alternativ som helst! Det är mycket TV-program och leksaker som kan gå hem hos de minsta barnen. Vi har sammanställt en lista på våra favoriter.

Finns det ett barn som inte tycker om Greta Gris? Tveksamt! I den här kalendern bjuda det på klistermärken, pennor, kritor och andra överraskningar som gör vägen till julafton lite kortare! 109 kronor kostar Peppa Pig Kalendern - och just nu är det 20 procent rabatt på det priset. Till erbjudandet.

Peppapig kalender
Peppapig kalender

KLICKA HEM PEPPA PIG KALENDERN

Tycker ditt barn om Paw Patrol?

Om ditt barn gillar Sky, Marshall och gänget kommer här 24 små figurer att leka med varje dag! Paw Patrol kalendern kostar 419 kronor i ordinariepris. Just nu kostar den 20 procent mindre med koden som finns skriven här.

Adventskalender Paw Patrol tema
Adventskalender Paw Patrol tema

TILL PAW PATROLS JULKALENDER

Baby shark, doo doo doo

Babyshark adventskalender kostar en del, ligger på 509 kronor men är också en stooor låda fylld med spännande leksaker. Här finns det figurer, en julgran så att ditt barn kan bygga upp ett sharky-land! Wops: Passa på nu när det är 20 procent nedsatt pris när du använder hemsidans kod.

Babyshark kalender
Babyshark kalender

Pyssel med Babblarna

Bakom luckorna på babblarnas adventskalender kan man hitta pyssel för små barn, pussel, granhängen och målarböcker - massor av skoj för kreativa barn!

Babblarnas kalender kostar 199 kronor och är just nu nedsatt 20 procent. Läs mer om erbjudandet här.

Babblarna adventskalender
Babblarna adventskalender

TILL BABBLARNAS KALENDER

Cocomelons adventskalender

Sist men inte minst! För 439 kronor kan du köpa Cocomelons adventskalender. Här finns det 24 överraskningar där man kan få både figurer och tillbehör i luckorna.

Cocomelon
Cocomelon

TILL COCOMELONS ADVENTSKALENDER

LÄS MER

Då är det Black Friday och Black Week

Powered by Labrador CMS