Paw Patrol: Leksaker och figurer

Fynda Paw patrol leksaker - Vi har listat våra favoriter!

Älskar dina barn också Paw Patrol? Det är inte konstigt att de små hjältemodiga valparna, de är söta, de är roliga och de har alltid fullt upp med att rädda deras stad från olika händelser och katastrofer.

Paw Patrol är inte bara en tecknad serie som är underhållande att se på. Barnen lär sig mycket av att se på de små modiga valparna. De lär sig att hjälpa andra, att samarbeta och att vara en bra kompis. De får också se hur valparna gör när de är ledsna eller osäkra och lär sig därmed att ingen enskild person är perfekt. Helt enkelt viktiga insikter som kommer göra skillnad när barnen växer upp och ska navigera i vår stora värld.

Paw Patrol Black Friday

Paw Patrol är med andra ord ett perfekt program att uppmuntra barnen att se. Och nu när julen närmar sig finns det flera, riktigt fina Paw Patrol-leksaker att fynda, speciellt under årets Black Friday. Vi har listat ett gäng riktiga guldkorn som ditt barn garanterat kommer älska.

Paw Patrols uppdragsstation

Med den här leksaken kan ditt barn kliva in i Paw Patrols värld och leka att hen koordinerar uppdrag åt de modiga valparna. Uppdragsstationen kommer med två walkie talkies och när man trycker på knapparna får barnet förslag på olika äventyr att genomföra.

Klicka hem uppdragsstationen här.

.

Paw Patrol - Äventyrsstadens leksaksset

Här har vi ett fint och roligt set där barnen kan leka att de räddar äventyrsstaden från borgmästare Humdinger. Leksakssetet kommer med en bana, tre räddningscenter, en fordonsstartare som roterar och ett leksaksfordon.

Klicka hem leksakssetet här.

Headbanz med Paw Patrol-tema

Headbanz är det perfekta spelet för småbarnsfamiljer. Det är ett spel med enkla regler där både vuxna och barn kan samlas och ha en riktigt rolig stund. Spelet går ut på att gissa rätt och både frågorna och reglerna är anpassade även för de mindre barnen. Just det här spelet har dessutom Paw Patrol-tema med karaktärer barnen känner igen och älskar.

Klicka hem spelet här.

Paw Patrol projektorklocka

När det är dags för ditt barn att lära sig klockan eller om ni behöver en snygg alarmklocka till barnet så är den här projektorklockan perfekt för alla Paw Patrol-älskare. Klockans projektor gör att du ser tiden på taket och kommer dessutom med inbyggd alarmklocka med snoozefunktionen.

Klicka hem projektorklockan här.

Powered by Labrador CMS