Annons:

Allt för föräldrar e-handel AB är först ut i Sverige att som e-handlare sälja varor från BRIO Baby AB

Allt för föräldrar e-handel AB är först ut i Sverige att som e-handlare sälja varor från BRIO Baby AB. Ingen renodlad e-handlare har tidigare fått detta förtroende från BRIO Baby AB. Inför årets julhandel är detta ett mycket viktigt strategiskt avtal säger Fredrik Norberg, e-handelschef Allt för föräldrar e-handel AB.

Avtalet tecknades i slutet av november och Allt för föräldrar e-handel AB påbörjar sitt samarbete med BRIO Baby AB genom att sälja delar av BRIOs sortiment.

-Vi börjar med att sälja möbler, bilbarnstolar, barnvagnstillbehör och delar av sortimenteten BABYGREEN och Carena, säger Ulrika Magnusson, Produkt-och Inköpschef Allt för föräldrar e-handel AB. Vi beräknar därefter att utöka sortimentet löpande. I och med detta samarbete bryter vi ny mark vilket känns oerhört inspirerande och vi tackar för förtroendet att BRIO väljer oss för att lansera sin handel på nätet.

-Vi är mycket glada över att kunna presentera Allt för föräldrar som en ny återförsäljare. Allt för föräldrar är ett av Sveriges starkaste forum för gravida och småbarnsföräldrar och blev därför ett naturligt val för oss. Genom det här samarbetet ökar vi tillgängligheten av våra produkter och erbjuder konsumenter ett alternativ till befintliga säljkanaler, säger Victoria Stenman, Head of Sales Scandinavia BRIO Baby AB.

För mer information, kontakta:

Fredrik Norberg, e-handelschef, telnummer 08-510 657 01, fredrik.norberg@alltforforaldrar.se

Annons