Annons:

Allt för föräldrar storsatsar på e-handel

Stockholm 13 oktober 2010

Mediehuset Allt för föräldrar fortsätter att satsa stort på sin e-handel och anställer två seniora krafter från branschen. Den 1 oktober förvärvade Allt för föräldrar webbshoppen SayDada.se av ValueTree Holdings AB (publ.) och nu stärker de ytterligare sin marknadsposition med målet att bli den ledande aktören inom familjesegmentet på Internet i Sverige.

”Vi är mycket glada för att Fredrik Norberg och Ulrika Magnusson valt att bli en del av vår e-handelssatsning!” Fredriks och Ulrikas kunskaper kompletterar varandra perfekt och de är ett riktigt ”Dream team” för att förverkliga våra visioner inom e-handel”, säger Peter Scheffer VD Allt för föräldrar AB.

Ulrika Magnusson har en gedigen branscherfarenhet och kommer senast från Rexinus AB, Barnens Hus och Babyland där hon arbetat som Marknadsansvarig och Produktchef. Ulrika sitter även i styrelsen för Branschorganisationen Barn och Babyprodukter. Rexinus AB ägs bland annat av investeringsbolaget Alipes som finansieras av Inter IKEA och IKANO. ”Som nybliven småbarnsförälder vet jag av egen erfarenhet att det finns ett stort behov av bra produkter på nätet. Det känns helt rätt i tiden, och att få vara med på den här resan känns oerhört spännande. ”, säger Ulrika Magnusson Produktchef Allt för föräldrar.

Fredrik Norberg har en entreprenörsbakgrund och har drivit upp ett antal företag inom e-handelsbranschen. Utöver renodlade e-handelssajter har Fredrik även drivit företag inom tredjepartslogistik för e-handel. ”Jag har svårt att hitta ett e-handels case med högre potential än det jag nu får vara delaktig i att bygga upp genom Allt för föräldrar”, säger Fredrik Norberg e-handelschef Allt för föräldrar.

Några av de produktgrupper som Allt för föräldrar säljer på SayDada.se

För mer information kontakta:Allt för föräldrar AB: Peter Scheffer VD, 0708 663 994

Om Allt för föräldrar
Allt för föräldrar AB är ett mediehus som vänder sig till målgruppen som är gravid och till småbarnsföräldrar. Idag är Allt för föräldrar en av Sveriges största communities på Internet för målgruppen med drygt 200 000 unika besökare i veckan, och tillsammans med Magasinet Föräldraguiden och sina unika e-DM aktiviteter når Allt för föräldrar över 80 procent av alla gravida och småbarnsfamiljer i Sverige. I styrelsen återfinns bla Peter Lindell, styrelseordförande, och Carl Palmstierna. Allt för föräldrar förvärvade webbshoppen SayDada.se av ValueTree Holdings AB(publ.) den 1 oktober 2010.

Annons