Efterlysningar och enkäter i forumet

Hos Allt för föräldrar kan media, forskningsinstitut, studenter mfl själva lägga upp sina efterlysningar direkt i passande forumämne.

Som besökare hittar du eventuella efterlysningar direkt i inlägg i de forumämnen som är relevanta. Där finns också kontaktinformation till den som gör efterlysningen.

Allt för föräldrar ansvarar inte för de efterlysningar som publiceras i vårt forum. Självklart är de underställda våra communityregler, och olämpliga efterlysningar anmäls som abuse.

Vill du lägga upp en efterlysning?

1. Registrera ett medlemskap. Var noga med att fylla i kompletta och korrekta kontaktuppgifter vid registreringen. Felaktiga eller inkompletta uppgifter kan leda till att din efterlysning raderas.

2. Lägg ut efterlysningen tillsammans med kontaktuppgifter i ämnet "Efterlysningar" och i maximalt ett till passande ämnen vid ett tillfälle. Fler postningar än så med en och samma efterlysning hanteras som spam.
Observera att du inte får posta efterlysningar i våra känsliga stödgrupper. Är du osäker på vilket forumämne som passar ditt ändamål är du välkommen att kontakta redaktionen.