Annons:

Julhandla leksaker på Allt för föräldrar i år

Stockholm 1 december 2010

Lagom till årets julhandel stärker mediehuset Allt för föräldrar sin marknadsposition med en direkt kanal för handel av barnrelaterade produkter och lanserar sin webbshop. Satsningen ingår i mediehusets plan att bli den ledande aktören inom familjesegmentet på Internet i Sverige.

I oktober förvärvade Allt för föräldrar webbshoppen Saydada.se av ValueTree Holdings AB och nu tar man alltså nästa steg och lanserar sin webbshop. I samband med lanseringen blir SayDada.se en integrerad del av Allt för föräldrars shop.

”Julhandeln på nätet spås slå nya rekord! Enligt e-barometern från Posten och HUI kommer 83 procent av de svenska konsumenterna att e-handla under det kommande halvåret och 70 procent av e-handelsföretagen tror att försäljningen kommer att öka. Givetvis vill vi erbjuda våra besökare ett smidigt shoppingalternativ av köp av baby- och barnprodukter direkt via communityn”, säger Peter Scheffer, VD Allt för föräldrar AB.

Med ca 220 000 unika besökare i veckan förväntar sig Allt för föräldrar att snabbt utveckla webbshoppen till en av de större inom sitt segment. Sortimentet riktar sig primärt till den gravida kvinnan och till bebis och barn upp till fem år. Sortimentet kommer att bestå av såväl sköta/vård/aktivitet/transportprodukter som leksaker och kläder.
”Vi smygöppnar webbshopen nu och bygger sedan fokuserat upp den under första kvartalet 2011. Vårt mål är att inom kort bli den mest kompletta webbshoppen för målgruppen 0-5 år på den svenska marknaden”, säger Ulrika Magnusson, Produktchef Allt för föräldrar.


För mer information kontakta:
Allt för föräldrar AB: Peter Scheffer VD, 0708 663 994

Om Allt för föräldrar
Allt för föräldrar AB är ett mediehus som vänder sig till målgruppen som är gravid och till småbarnsföräldrar. Idag är Allt för föräldrar en av Sveriges största communities på Internet för målgruppen med ca 220 000 unika besökare i veckan, och tillsammans med Magasinet Föräldraguiden och sina unika e-DM aktiviteter når Allt för föräldrar över 80 procent av alla gravida och småbarnsfamiljer i Sverige. I styrelsen återfinns bla Peter Lindell, styrelseordförande, och Carl Palmstierna.

Annons