Annons:
Make up-artisten Erica: ”Otrolig produkt där resultatet märks snabbt”

Make up-artisten Erica: ”Otrolig produkt där resultatet märks snabbt”

Erica Arebo är specialist på att hålla koll på det senaste som sker inom smink och hudvård, och lägger dagligen upp skönhetsråd och vackra inspirationsbilder från hennes jobb på Instagram och sin blogg. 

Succéprodukterna vann första pris på Beauty Awards. Du hittar dem här. Fri frakt och snabb leverans.

Erica var därför inte sen med att testa hemmabehandlingen Skin Renewal, vars funktion är att hjälpa till med allt från att minska rynkor, till att återställa huden från akne och reducera ärr. Produkten fungerar även som en anti age-behandling.

– Det är en otrolig produkt som ger resultat snabbt. Efter bara någon vecka blev huden väldigt len och rödheten kring min näsa försvann. Senare märkte jag att mina rynkor i pannan också blivit mycket mindre, säger Erica.

 

Görs i två steg

Skin Renewals behandling är en kombination av Swiss Clinics produkter Skin Roller och Rejuvenating Serum. I steg 1, då Skin Roller används skapar mikronålarna i rollern små mikrokanaler i huden som ger indikationer att påbörja en läkprocess, vilket sen främjar hudens egen kollagenproduktion.

Under steg 2 appliceras Rejuvenating Serum. Mikrokanalerna från rollern gör att huden på ett effektivt sätt kan uppta de aktiva ingredienserna i serumet, som sedan verkar på djupet och gynnar hudens egen läkprocess och nya, fina hudceller produceras.

– Effekten har verkligen varit över förväntan. Eftersom jag är makeupartist och bloggar provar jag mycket olika skönhetsprodukter och krämer. Aldrig har något varit så effektivt som det här. Det är inte bara jag som ser skillnad utan även folk omkring mig.

 

Basen är A och O

Erica rekommenderar gärna Skin Roller när hon gör jobb åt klienter, till exempel inför bröllopssminkningar. För att få till den där perfekta finishen bidrar Skin Renewals behandling till att skapa det där fantastiska bröllops-glowet, då det är viktigt med en jämn grund för att sminket ska bli som bäst och sitta hela dagen.

– Basen är det absolut viktigaste för att en makeup ska bli bra. Det underlättar att lägga den om man har en jämn och fin grund. Skin Roller hjälper mig med det både på jobbet och som privatperson.

 

Ericas bästa tips för en vacker hy:

1. Satsa på bra hudvård och rengör ansiktet varje kväll. Men en riktigt bra bas kommer man långt!

2. Använd en bra primer.

3. Försök att sova så mycket som möjlig.

 
 
Fantastiskt resultat efter behandling med Skin Renewal!

 

Skin Renewal

Fina linjer, rynkor och ärr reduceras, huden blir fastare och slätare, elasticiteten förbättras och grova porer blir mindre.

Läs mer »


Rejuvenating Serum

Rejuvenating Serum är ett effektivt och hudreparerande anti-age serum med den aktiva ingrediensen betaglukan.

Läs mer »


Eye lash enhancer serum

Serum som ger dig längre ögonfransar på ett naturligt sätt. Ny formula som ger ännu snabbare resultat.

Läs mer »


Sanitizing spary kit

Swiss Sanitizing Spray innehåller både Aloe vera och vitamin E för att lämna huden mjuk och len.

Läs mer »

Skönhetspanelen

Vår skönhetspanel testar produkter från Swiss Clinic. Läs om deras behandling och se före och efter bilder.

 
 
 
Annons