Annons:

"Mina gravidbristningar försvinner!"

Swiss Clinics Skin Renewal Anti Cellulite-behandling sprider sig runt om i världen, och kända skönhetsbloggerskan Nonamuanet är en av de som har testat den på de bristningar hon har fått efter två graviditer.

Ange rabattkoden "AFF" och du erhåller just nu 43% rabatt! Klicka här för att komma till produkten. 

Skin Renewal Anti Cellulite är utvecklad för att dämpa och eliminera bristningar och reducera celluliter. Behandlingen är baserad på den kritikerrosade Swiss Skin Renewal, med Skin Rollern som är framtagen för att eliminera rynkor, ärr och solfläckar.

Skönhetsexperten och bloggerskan Nonamuanet har testat Skin Renewal Anti Cellulite, och berätter om sin erfarenhet av behandlingen på sin Youtube-kanal:

"Jag har haft två graviditeter. Trots alla krämer och omvårdnad, kunde jag inte få bukt med bristningarna.", säger hon. "Nu har jag istället en och en halv, då behandlingen har gjort att bristningarna på riktigt har börjat försvinna. De är fortfarande något synliga, men jag vet att de kommer att försvinna helt om jag fortsätter med Skin Renewal Anti Cellulite-behandlingen."

Behandlingen består av tre produkter som aktivt arbetar ihop för att bota och förebygga bristningar och celluliter; Skin Rollern som går 0,5 mm ner i huden, samt två stycken Rejuvenating Serum.

Nonamuanet fortsätter: "En och en halv månad efter att jag påbörjade behandlingen är förändringen tydlig. Jag är så glad, och kommer vara ännu gladare nästa sommar när jag inte kommer att behöva dölja mina bristningar med en tröja när jag ligger vid poolen."

Även då resultaten av behandlingen på områden som mage och lår är mer synliga under sommaren, rekommenderas behandlingen att göras under vintern då huden är mer skyddad från solen.

Testa du med! Just nu endast 792 kr istället för 1390 med rabattkoden "AFF". Köp här!

 

Skin Renewal

Fina linjer, rynkor och ärr reduceras, huden blir fastare och slätare, elasticiteten förbättras och grova porer blir mindre.

Läs mer »


Rejuvenating Serum

Rejuvenating Serum är ett effektivt och hudreparerande anti-age serum med den aktiva ingrediensen betaglukan.

Läs mer »


Eye lash enhancer serum

Serum som ger dig längre ögonfransar på ett naturligt sätt. Ny formula som ger ännu snabbare resultat.

Läs mer »


Sanitizing spary kit

Swiss Sanitizing Spray innehåller både Aloe vera och vitamin E för att lämna huden mjuk och len.

Läs mer »

Skönhetspanelen

Vår skönhetspanel testar produkter från Swiss Clinic. Läs om deras behandling och se före och efter bilder.

 
 
 
Annons