Värdar och "redax" på Allt för föräldrar

Hej, det är vi som är värdar här på Allt för föräldrar.

Vi är övergripande värdar för hela communityn även fast vi har våra egna favoritämnen i forumet. Du känner igen oss genom att vi har en notering om att vi är värdar i våra inlägg. Oftast är vi med i samtal precis som alla andra och skriver med vanliga svarta rubriker, men när någon medlem trycker på triangeln kommer någon av oss till samtalet och agerar som moderator.

Moderering sker genom att inlägg stängs eller att vi med grön rubrik deltar i samtal och påminner om communityreglerna, och god netikett.

Bedömning av anmälda inlägg: Vi bedömer och hanterar de inlägg som anmäls. Detta sker i samråd mellan flera värdar och i vissa fall med redaktionen.

Kontakta en av oss antingen genom att prata med oss på det öppna forumet eller skicka ett internmess.

Christopher

Jag bor i skåne och likt många andra skilda föräldrar har jag mina killar varannan vecka. Gillar mitt ingenjörsjobb och kommer gärna ut i naturen eller på golfbanan. Dessutom är jag monogam, plikttrogen och ordhållig med borgerliga värderingar, dvs en typisk tristnisse! Allmänheten varnas.... :-)

 Till Christophers sida »

-Cicci-

Som värd arbetar jag för att stämningen på communityn ska vara trevlig för alla. Jag introducerar nya medlemmar till communityn, svarar på frågor och hjälper till med abusehanteringen. Som övergripande värd är jag aktiv i alla ämnen.

 Till Ciccis sida »

MrsHyde

Jag är en social och glad tjej. Lever med make och två barn. Jag är intresserad av kost och träning; gick ned 18 kilo mellan barnen och lyfter idag skrot och tränar kampsport. Jag är din värd på Vikt och Träning där jag svarar på frågor, deltar i samtalen och arbetar för en trevlig stämning.

 Till MrsHydes sida »

MsBecks

Jag är en mycket trevlig, ganska normal kvinna - aningen tokig, MEN vad skoj jag har - med väldigt salt humor. Bor i Göteborg med mannen i mitt liv och vår son. Jag är övergripande värd som strävar efter ett trevlig forum. Du hittar mig allt som ofta på OäF.

 Till MsBecks sida »

Misell (fd MissL)

Jag är en tjej på 39 år som bor i södra Skåne. Jag har hängt på AFF sedan begynnelsen då det hette Föräldranätet.
Som värd vill jag hjälpa till att skapa ett lungt, tryggt och positivt klimat på sajten och hjälpa till där jag kan. Naturligtvis får du gärna messa mig i rent privata ärenden också eller lägga en rad eller två i gästboken. Vi ses på sajten!

 Till Misells sida »

Gilda AFF & IT-Lukas

Till vår hjälp har vi Gilda Aff som är Redaktionschef på Allt för föräldrar och IT-Lukas från redaktionen som du hittar i Förslag och Synpunkter.