Hela denna del är ett samarbete med Branäs

Barnaktiviteter på skidsemestern

Barnaktiviteter på skidsemestern

I Branäs är alla aktiviteter gratis för alla barn med liftkort. Är de under 8 år bjuder vi dessutom på liftkortet. Men glöm inte att barnen behöver ett eget keycard, som du köper i Infocentret. För lite extra energipåfyllning ute i backen bjuder vi alla barn på varm ekologisk saft.

Björnidet

Saknar du dina leksaker som blev kvar hemma? Ta då en sväng förbi Björnidet. Här kan du busa med dina kompisar, bygga med lego, rita eller bara slå dig ner i vår kuddhörna och se på en film. Ja det finns massor saker att göra. Vi erbjuder

 barnpassning för barn i åldrarna 2-9 år där du som förälder kan lämna dina barn i trygga händer på vår ambitiösa och trevliga personal.

Samlingsplats: Ovanför infocenter i byn. Ålder: 2-9 år

Björnbusecupen

Missa inte veckans roligaste skidtävling där alla barn mellan 4-12 år som kan bromsa och svänga får vara med och åka! Barnen tävlar i mindre grupper i en enklare slalombana. Björnbusen och Björnbusan tar emot i mål och alla deltagare får en medalj från Björnbusarna att ta med sig hem!

Barnens After Ski- 

Sjung och dansa med Björnbusarna under barnens After Ski flera dagar i veckan. 

Pysseltips 

På Branäs hemsida finns det roliga pysseltips som barnen kan sysselsätta sig med i bilen på väg till semestern, eller i stugan medan maten lagas. 
HÄR kan du ladda ner Branäs egna målarbok!

  • Sveriges bästa skidort för hela familjen

  • Gratis liftkort för alla barn under 8 år
  • Vi bjuder alla barn på varm ekologisk saft
  • Gratis utomhusaktiviteter för alla barn
  • Med ett föräldrakort kan föräldrarna dela på liftkortet