Skidskola i grupp för barn, ungdomar och vuxna.

Skidskola i grupp för barn, ungdomar och vuxna.

GRUPPLEKTIONER

Branäs skidskola för grupper är anpassad efter ålder och tidigare erfarenhet. Från tre års ålder och uppåt.

SKIDSKOLA FÖR BARN

Under lekfulla former tränar vi och lär oss grunderna för att åka utför i barnbacken.
Läs mer skidskola för barn »

SKIDSKOLA FÖR UNGDOM

Vi tränar grunderna för att åka utför och lär oss att bromsa, bli bättre på att svänga, åka lift , balans och kontroll. 
Läs mer skidskola för ungdom »

SKIDSKOLA FÖR VUXEN Vi provar grunderna och tränar vidare på balans, kontroll och fart.
Läs mer skidskola för vuxen»

PRIVATLEKTIONER

Du och instruktören planerar lektionen tillsammans för att hitta rätt upplägg. Du kan boka privatlektion tillsammans med en vän eller familjemedlem, men tänk på att ni får ut mest av lektionen om ni är på samma nivå i skidåkningen. Enstaka privatlektioner finns bokningsbara online, resten bokas via telefon på 054-13 26 00.
Se bokningsbara privatlektioner

INTENSIVKURSER

Intensivkursen är för dig som vill bli bättre på carvingskidor eller snowboard i lite snabbare takt. Lektionen är 150 minuter. CARVING Carvingkursen är för dig som vill lära dig utnyttja skidornas kanter mer i åkningen. Du behöver kunna åka med parallella skidor och svänga obehindrat i röd backe. Under carvingpasset får du lära dig grunderna för att kunna använda skidornas kanter. Du lär dig hitta balansen, kontrollera farten och svängen. Förkunskapskrav: Du ska kunna åka med parallella skidor och svänga obehindrat i röd backe.

RING FÖR ATT BOKA 054-13 26 00

FAMILJELEKTIONER

Familjelektionerna på 150 minuter går att boka både för skidor och snowboard. Grundkurserna är för nybörjare, fortsättningskurserna för lite mer vana åkare som kan åka lift och svänga. Anmäl gärna hela familjen, men vi kräver minst en förälder för att boka en Familjelektion.

SKIDOR – GRUNDKURS

Vi börjar i de lättare backarna och tillsammans utgår vi ifrån era behov och går igenom grunderna i skidåkning. Förkunskapskrav: Inga.

SKIDOR – FORTSÄTTNING Vi utgår ifrån era behov och lägger tillsammans upp undervisningen så att ni får ut så mycket som möjligt från lektionen.

RING FÖR ATT BOKA FAMILJELEKTION 054-13 26 00