Hela denna del är ett samarbete med Branäs

Gratis liftkort för barn

Gratis liftkort för barn

Gratis för barn

I Branäs är alla aktiviteter gratis för barn med liftkort. Är barnen under åtta år bjuder de dessutom på liftkortet. Men glöm inte att barnen behöver ett eget keycard som kostar 55kr. För lite extra energipåfyllning ute i backen bjuder Branäs alla barn på varm ekologisk saft.

Dela liftkort med föräldrakortet

Föräldrakortet är perfekt för föräldrar som reser till Branäs med små barn. Köp ett kort gemensamt och dela med din partner, en av er kan vara med barnen och en kan åka skidor. Perfekt va?

Så fungerar det med liftkort

I Branäs använder man ett så kallat keycard, på vilket du kan ladda ditt liftkort. Du använder sedan detta kort för att komma in till liftarna. Du laddar kortet med den tid du vill åka skidor, från tre timmar och uppåt. Alla barn under åtta år åker gratis. De behöver dock ett keycard för att kunna åka och det kostar 55kr. När du har köpt ett keycard så kan du spara det till nästa säsong och det fungerar dessutom i övriga anläggningar som exempelvis Kungsberget och Vallåsen!

Här köper du liftkort

Du kan köpa ditt liftkort redan nu på webben. Då kan du köpa ett helt nytt liftkort eller ladda på ett befintligt keycard. Läs mer om liftkort HÄR.

Tips - Undvik köer, köp dina liftkort på webben!

Om du köper dina liftkort redan nu på webben så levereras de direkt i ert incheckningskuvert när ni kommer fram. På så sätt slipper ni börja semestern med att köa och kan snabbt ge er ut i backarna.

Köp ditt liftkort HÄR.

  • Sveriges bästa skidort för hela familjen

  • Gratis liftkort för alla barn under 8 år
  • Vi bjuder alla barn på varm ekologisk saft
  • Gratis utomhusaktiviteter för alla barn
  • Med ett föräldrakort kan föräldrarna dela på liftkortet