Annons:
Annette:

Annette: "Enklaste metoden jag har provat!"

Efter att ha testat Swiss Diet är Annette Wallgren positivt överraskad över resultatet. Med Swiss Diet blir det enklare att naturligt gå ner i vikt, och du kan skippa bantningspiller eller andra kemiska preparat. 

Missa inte erbjudandet: Prova den nya succéprodukten Swiss Diet för bara 490 kronor (ordinarie pris 595 kr). Fri frakt och snabb leverans.

– Jag är väldigt överraskad av att Swiss Diet fungerar så bra. Jag har provat många metoder för att få bukt med mitt sötsug, hålla mig mätt och gå ner i vikt. Men inget har varit så enkelt som detta, säger Annette.

Swiss Diet består av en fibergel som innehåller ingrediensen Glukomannan Konjac, vilken i kombination med en kalorisnål kost bidrar till viktminskning. Gelen är förpackad i smarta portionspåsar för att enkelt kunna ätas var som helst, och smakar fräscht av bär.

För bästa effekt bör Swiss Diet tas tre gånger om dagen, innan måltid tillsammans med ett glas vatten.

– Till min stora förvåning kände jag att mitt sötsug försvann redan efter andra påsen. Det var helt fantastiskt, jag trodde inte det var sant. Eftersom jag är sockerberoende så är Swiss Diet perfekt för mig, säger Annette. 

Glukomannan Konjac är ingrediensen som ger produkten dess effektivitet. Detta naturliga tillskott absorberar vätska extremt bra, vilket gör att gelen expanderar när den kommer i kontakt med det vatten som är i magen. Detta ger dig en mättnadskänsla, vilket sedan underlättar för resten av ditt matintag.

 

Håller sötsuget borta

– Jag har gått på dieten i fyra veckor nu, med några undantag på grund av födelsedagar. När jag tar Swiss Diet mår jag dåligt av allt det söta så sockerintaget blev väldigt begränsat.

Vad har du fått för resultat? 
– Jag har gått ner några kilo, men det var inte mitt första mål utan att få bort sötsuget och vara mätt längre. Så jag fortsätter med Swiss Diet nu ihop träning.

Varför rekommenderar du produkten? 
– Swiss Diet är enkel att använda och att ha med sig. Jag kan lätt ta med påsarna på jobbet, och dem är så smidiga att ta, och smakar som koncentrerad sylt med små korn i.
– En annan fördel med Swiss Diet är att jag inte behöver lägga om hela min kost. Få jag i mig för mycket socker så känner jag det fort och mår dåligt. Dessutom har mina portioner automatiskt blivit mindre då jag blir mätt fortare, säger Annette.

 

Testa Swiss Diet du med! Just nu på kampanjpris 490 kr (ord pris 595 kr. Läs mer och beställ hem den här!

 

Skin Renewal

Fina linjer, rynkor och ärr reduceras, huden blir fastare och slätare, elasticiteten förbättras och grova porer blir mindre.

Läs mer »


Rejuvenating Serum

Rejuvenating Serum är ett effektivt och hudreparerande anti-age serum med den aktiva ingrediensen betaglukan.

Läs mer »


Eye lash enhancer serum

Serum som ger dig längre ögonfransar på ett naturligt sätt. Ny formula som ger ännu snabbare resultat.

Läs mer »


Sanitizing spary kit

Swiss Sanitizing Spray innehåller både Aloe vera och vitamin E för att lämna huden mjuk och len.

Läs mer »

Skönhetspanelen

Vår skönhetspanel testar produkter från Swiss Clinic. Läs om deras behandling och se före och efter bilder.

 
 
 
Annons