Annons:
Just nu: få 400 kr rabatt på hemligheten bakom Pernilla Wahlgrens fina ögonfransar!

Just nu: få 400 kr rabatt på hemligheten bakom Pernilla Wahlgrens fina ögonfransar!

Vill du få längre och tätare ögonfransar på ett naturligt sätt? Med Eye Lash Enhancer Serum kan det bli verklighet på bara 3-6 veckor, så köper du produkten nu kan ha fina fransar redan till jul- och nyårsfesterna. En som testat Eye Lash Enhancher Serum är artisten, bloggaren och realitystjärnan Pernilla Wahlgren.  

Med rabattkoden "FRANSPERNILLA" får du just nu hela 400 kr rabatt på produkten. Lägg till koden i kassan så betalar du endast 590 kr (ord. pris 990 kr). Här går det att beställa

Eye Lash Enhancer Serum från Swiss Clinic är ett av de effektivaste ögonfransserumen på marknaden. Efter att ha använt serumet i några veckor är fransarna synbart längre, starkare och mer framträdande. Så här säger Pernilla Wahlgren efter att ha använt ögonfransserumet;

Jag har använt Eye Lash Enhancer Serum från och till under ett år. Jag märker att mina fransar mår bra av det, då de nu är långa och tjocka. Jag får ofta komplimanger för mina långa ögonfransar och det tackar jag nog lite Eye Lash Enhancer Serum för.

Hur snabbt får man resultat? 
– Man ska nog räkna med ungefär en till två månader innan man ser resultat men använder man produkten flitigt på kvällarna innan man går och lägger sig och är noga med rengöring så blir resultatet fantastiskt.

Eye Lash Enhancer Serum innehåller Redensyl och Biosaccharides, två aktiva ingredienser. Enligt studier finns det egenskaper i Redensyl som hjälper ögonfransarna att växa snabbt och att bli längre, i jämförelse med fransar som inte behandlats. Annan forskning visar Biosaccharides ger hela 32 % ökad överlevnad av hårsäckarna i deras tillväxtfas. Kombinationen av dessa ingredienser gör alltså att du får långa ögonfransar – med långt liv.

Varför rekommenderar du produkten?
– Med Eye Lash Enhancer Serum får jag både långa ögonfransar och slipper att min hud runt ögonen blir irriterad! Med Swiss Clinics produkter känner jag mig säker, avslutar Pernilla.
 

Vill du testa Eye Lash Enhancer Serum har du just nu 400 kronor rabatt om du använder koden ”FRANSPERNILLA” i kassan, klicka här för att komma till köp

Skin Renewal

Fina linjer, rynkor och ärr reduceras, huden blir fastare och slätare, elasticiteten förbättras och grova porer blir mindre.

Läs mer »


Rejuvenating Serum

Rejuvenating Serum är ett effektivt och hudreparerande anti-age serum med den aktiva ingrediensen betaglukan.

Läs mer »


Eye lash enhancer serum

Serum som ger dig längre ögonfransar på ett naturligt sätt. Ny formula som ger ännu snabbare resultat.

Läs mer »


Sanitizing spary kit

Swiss Sanitizing Spray innehåller både Aloe vera och vitamin E för att lämna huden mjuk och len.

Läs mer »

Skönhetspanelen

Vår skönhetspanel testar produkter från Swiss Clinic. Läs om deras behandling och se före och efter bilder.

 
 
 
Annons