Visa profil: Christopher - Allt för Föräldrar

medlemspresentation Christopher

Medlemsnamn Christopher
Reg.datum 1998-08-24
Senaste aktivitet 2024-07-16
Presentation:

Skåning med två vuxna barn hemma på heltid. Jag har borgerliga värderingar, gillar mitt ingenjörsjobb och kommer gärna ut i naturen eller på golfbanan. Dessutom är jag monogam, plikttrogen och ordhållig, dvs en typisk tristnisse! Allmänheten varnas.... :-)


Singel och kommer väl att förbli så antar jag...


Mina killar är födda -94 och -97 och är inte nödvändigtvis som andra. Den äldste har högfungerande autism, ofta kallat Aspergers syndrom. Han är intelligent och hade som 8-åring ett ordförråd som många gymnasister borde avundas honom, enligt en tidigare gymnasielärare. Han är lyckligast framför datorn. I och för sig kan du säkert prata med honom i en halvtimme utan att märka något konstigt alls - så länge du talar om det som intresserar honom! Den yngre är sen i sin utveckling av talet även om det går bra framåt numera. Han är en glad och social liten goding som charmar vem som helst!


Jag håller mest till på Ordet är fritt, Singelmingel, pappasidor, politiksidor och grupperna som behandlar killarnas behov. e-post: [email protected], men den kollar jag väldigt sällan.


N.B! Meddelanden som skrivs på "väggen" här riskerar att bli olästa! Skicka ett personligt meddelande till mig så ser jag det.

Vägg

Du m�ste vara medlem f�r att kunna skriva i denna medlems v�gg. Medlem blir du enkelt h�r »
 1. Hej Skulle du kunna ta bort mitt inlägg "2018/6" i tråden i den andra ankomstgruppen 2018/5 (det finns två såna grupper och ingen ankomst2018/6) för jag glömde kryssa i att jag vill vara anonym
 2. Hej. går det att ta bort inläggen ifrån mig, de 4 inläggen i artikeln: tips om Snitz (sthlm) under namnet björnenvattuman?
  De var inte genomtänka eftersom jag skrev 4 inlägg men samtidigt inte tog med alla detaljer jag hade viljat ta ut. Istället för 5 inlägg så hade det varit bra om jag kunde börja om ifrån början med ett inlägg istället för att det räcker med endast ett inlägg på artikeln.
  Mvh användare Björnenvattuman
 3. Hur skriver jag ett nytt inlägg i forumet?
 4. N.B! Den här sidan ser jag ytterst sällan. Numera får man inte upp någon indikation på att något har postats här heller så som man fick förr.

  Vill du mig något, skicka ett personligt meddelande i stället, klicka på kuvertet i en blå ikon uppe på sidan så skall jag gärna hjälpa till!
 5. Jag har skickat mail till dig, det hackar när jag försöker skicka till aff-lådan.
 6. Hej! Varit medlem jättelänge..men inte varit inne på ett bra tag. Fanns det inte ett fotoalbum förr och varför kan jag inte skriva inlägg längre???
 7. Hej , ny här o fattar absolut inget.. Jag vet inte hur man startar en ny tråd. Det finns ju inga ikoner alls som visar detta. Jag kan heller inte svara i någon tråd..det finns liksom ingenstans man kan svara, eller trycka iväg ett svar.. vad gör jag för fel?? Tacksam för svar
 8. Hej !! Jag vill inte mitt namn ska synas när jag skriver inlägg, men vill heller inte klicka i anonym utan skulle vilja byta så mitt smeknamn syns istället.. Hur gör jag det ? Anledningen är att jag inte vill visa mitt namn än för att jag är gravid men vill inte göra det offentligt än.. MVH Maria
 9. Hej! Jag letar febrilt efter tips om vårdbidrag gällande Asperger. Men jag hittar inget , kan du vägleda mig lite?
 10. Hej
Visar besökarmeddelanden 1 till 10 av 224
 
Sidan 1 av 23 12321 ... SistaSista
Kära besökare.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare (Ad blocker). Allt för föräldrar är ett annonsfinansierat community
och har därför valt att inte stödja användningen av annonsblockerare.

Avaktivera annonsblockeraren för att att få korrekt användareupplevelse.

Vänligen Allt för föräldrar