Visa profil: .:Sabina:. - Allt för Föräldrar

medlemspresentation .:Sabina:.

Medlemsnamn .:Sabina:.
Reg.datum 2000-02-11
Senaste aktivitet 2019-07-13
Presentation:
.:Sabina:. har jag kallat mig här i många år. Jag är mamma till en 00:a, lärare på högstadiet, trivs i vår husvagn om sommaren och i glada vänners lag oavsett årstid. Gift med min egen kock och snickare (fast han eg är spackelutvecklingsingenjör). Kämpar med vikten, ibland som jämnviktare, ibland som viktminskare... Inte så kul, däremot trivs jag bra inne på snacket "Vikt". :)

Vägg

Du m�ste vara medlem f�r att kunna skriva i denna medlems v�gg. Medlem blir du enkelt h�r »
 1. titta på gratis filmer http://www.nordic-tv.com
 2. hoppas det gick bra för dig idag med ul på hjärtat och proverna.
  tänker på dig! kram!
 3. *KRAAAM* Finner inga ord för vad som har hänt.
 4. halli hallå jag är en 72:a och jo jag har gått i herrskog..det är väl majny (hur det nu stavas *harkel* )som är din mamma? jag hade henne aldrig men min numera man hade henne och har pratat väldigt positivt om henne.

  Han är uppväxt i Ullånger och heter Holmgren (kallas Honken) själv kommer jag från Grubbe mellan Nora och Klockestrand så jag är hitflyttad lite ;)...

  ah ja Maggan och annika var toppen, vi beställde blommor i kramfors eftersom pappa tyckte det var roligt att få vara med på ett hörn och köper väldigt mkt blommor till trädgården på handelsträdgården där..så det var verkligen snällt av dom att hjälpa till...utan kostnad dessutom...så idag har jag beställt en dagens ros till dom
 5. kikar in och säger hej:-) vilka fina bilder på din dotter/man & dig i galleriet. Bra kämpat !
 6. Herregud vad senil man blivit på äldre dar! :o Såg nu att jag redan varit inne hos dig förut (inte konstigt jag kände igen dig *asg*), för ca 1½ år sedan måste det varit!? Och blev lika sporrad då som nu, men jag måste tappat den motivationen på vägen då jag gått upp det lilla jag gick ner då...*suck* Jaja, svammlemaja säger återigen ha det gott! ;)
 7. Shit vilken skillnad på då och nu! Snacka om att jag blev sporrad att kämpa bort mina ca 20 kilo nu! Jihaaaa! Nästan så jag skulle skriva ut en då och en nu bild på dig och ha på väggen så jag blir lika sporrad varje dag jag ser dom! *skratt* Grattis till ditt nya liv med! Läste heeela din info! *stolt* ;)

  Ha det gott!
 8. Halloj!
  Jag är bara nyfiken i en strut och kikar in=)

  Ha det gott!!!
 9. satt och spillde nån timme här inne och hamnade i albumen. Såg en bild på dig med ett par byxor i stl 48...
  Wow, vilken prestation. Vad duktig du har varit. Ville bara kika in och lämna ett avtryck och säga att jag tycker att du är vacker och att jag beundrar dig för ditt viktras.

  ha det gott.
  Kram Mariah
 10. Hej, hej, vad du har gjort stordåd! Häftigt!
Visar besökarmeddelanden 1 till 10 av 40
 
Sidan 1 av 4 123 ... SistaSista
Kära besökare.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare (Ad blocker). Allt för föräldrar är ett annonsfinansierat community
och har därför valt att inte stödja användningen av annonsblockerare.

Avaktivera annonsblockeraren för att att få korrekt användareupplevelse.

Vänligen Allt för föräldrar