Visa profil: _annae_ - Allt för Föräldrar

medlemspresentation _annae_

Medlemsnamn _annae_
Reg.datum 2000-08-03
Senaste aktivitet 2018-09-07
Presentation:
Jag heter Anna, är mamma till Viktor, född 2001 och Emma, född 2003. Jag bor i norrförort till Stockholm och arbetar med teknik och projektledare för en grupp som programmerar ställdon till saker som pyser och fräser. Viktor och Emma är naturligtvis mina ögonstenar och jag kan nästan aldrig sluta prata om dem... ;)
Dessutom är jag en alldeles äkta internetgudinna med eget MUD, odlar blommor och grönt i en odlingslott och älskar att laga god mat. Ni hittar mig oftast inne på Mat&Dryck.

Vägg

Du m�ste vara medlem f�r att kunna skriva i denna medlems v�gg. Medlem blir du enkelt h�r »
 1. Hej hej! Läste ett gammalt inlägg där du skrivit matlistor och ville bara säga att jag är djupt imponerad! Ses påoäf där jag sett att du hänger en del ;) Tjing
 2. Hejsan

  Jag såg på en tråd att du var intresserad av saffran. Jag har själv varit en saffran fantast under en längre tid dock har jag alltid tyckt att utbudet och priset har varit relativt dåligt och dyrt.

  Jag och vän som är från Iran har planer på att starta en hemsida där vi ska erbjuda hushållen Persisk saffran av högsta kvalité till rimlig pris. Våran Saffran kommer från Seno som är en by i khorasan där 80 % av Irans saffran kommer ifrån. Byn har under århundraden varit känd för dess saffran.

  Innan vi drar igång våran verksamhet vill vi gärna få lite respons på våran krydda för att få bekräftad att efterfrågan och behovet finns.

  Så om du är intresserad får du gärna höra av dig så kan du få testa våran saffran till en väldigt lågpris för att därefter få höra din omdöme och tankar kring varan.


  Mvh David hoss
 3. Hej igen! Du får gärna radera mitt inlägg nedan när du har läst. Tack!
 4. Tack för tipsen om laptop och stationär!
 5. Ta eran golvmopp och tryck upprepade gånger ner o upp i toastolen,, är det bara papper så kommer du att skapa tryck som gör att proppen släpper. Propplösare ska du bara ha om det är hårdstopp i rören inte mot toapapper
 6. gott nytt år o tack fr tipset om Wisbytårtan! Bor dock numera långt från Stockholm, men nästa gång jag kommer dit ska jag kolla in den! Lät mycket gott!
 7. Hej!

  Är nyfiken och kikar in.
  Härliga foto på dina barn :).

  Tack för receptlänken.Alltid kul med nya recept.

  Ha det gott!
 8. Kikade in för att se om jag hittade adressen till din "matsida"....
  Söta barn du har. :)
 9. Kikade in för att se om jag hittade adressen till din "matsida"....
  Söta barn du har. :)
 10. hej kikar in en stund innan jag ska sova.
  Fina kort på barnen
Visar besökarmeddelanden 1 till 10 av 30
 
Sidan 1 av 3 123 SistaSista
Kära besökare.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare (Ad blocker). Allt för föräldrar är ett annonsfinansierat community
och har därför valt att inte stödja användningen av annonsblockerare.

Avaktivera annonsblockeraren för att att få korrekt användareupplevelse.

Vänligen Allt för föräldrar