Visa profil: fudge - Allt för Föräldrar

medlemspresentation fudge

Medlemsnamn fudge
Reg.datum 2000-08-17
Senaste aktivitet 2017-08-18
Presentation:

Jag heter Maria(kallas Mia)född -75. Bor i Kungsbacka med man och våra fyra pojkar födda -00, -03, -05 och -08 och vår lilla 5a som tro det eller ej blev en liten Hannah i januari-11. Önskar att jag kunde skriva en lång lista på intressen men tror inte att jag har några längre*s*. All min tid går åt till jobb och sen min familj när jag är hemma. Försöker klämma in en fika ibland men för det mesta blir det en kaffe i bilen på väg till jobbet, låter hälsosamt eller hur? Eller ja, just nu är jag ju föräldraledig.... Men jag är lycklig ändå. Har en fantastisk familj, har ett jobb(inte alls fantastiskt) och underbara vänner. Vad mer kan man begära? 


 


kramar mia 

Vägg

Du m�ste vara medlem f�r att kunna skriva i denna medlems v�gg. Medlem blir du enkelt h�r »
 1. hej hej! gick hit för att se om jag kunde hitta en liten bild på dina små (och stora) barn...men var inte så haj på det här...kram
 2. Grattis till femman! *såg din eftertext på oäf*
 3. Grattis, läste just ditt inlägg på Ankomst 2010/09. Kula att du är åter och jag gillar din inställning till hur livet lever med oss :) Kanske man har råd att vara med ödmjuk inför livet när man redan har Lyckan att ha sina barn att rå om. Önskar dej all Lycka till! Vår stora tjej fyller 7 år imorgon!
 4. Halloj där ;-)
  Jag väntar oxå en 5a och har 4 pojkar innan ;-)
  Mina killar är födda 97, 01, 05, 08 och den här lilla krabaten beräknas komma omkring 8 maj.. När är du beräknad? Och vad roligt med en till killmamma och dessutom 4 barn oxå ;-)
  Ha det gott..
 5. Hej! Grattis till kille nr 4! Vi har tre gossar födda 01, 02 och 05 och väntar nr 4 vid årsskiftet. Blir spännande att se vad det blir! Är rätt säker på pojke, då allt är exakt likadant som med de andra. Tog ni reda på kön innan? Hur har omgivningen reagerat? ("Åh, vad synd att det inte blev en flicka" och liknande?) Jag upplever att många kommenterar hela tiden att vi väl hoppas på flicka o dyl. Klart det vore kul, men ett friskt och unikt barn är ju det viktigaste, eller hur???
 6. ja hej hej på dig
  hoppas du har de bra
 7. hej hej
  jag hittade dig här
 8. Jättefint namn det oxå;) Mysigt med 3 små killar.. ;)
  Tänkte på era namn, och att vår lillebror hade passat in där namnmässigt :Mattheus ;)
  Kram Jenny
  Ha det så bra!
 9. hej vännen!
  va flashigt med bild och allt ;o)
  Kanske jag också skulle ta o lägga in en vacker dag...
  hoppas vi får en fungerande bil snart så vi kan komma å hälsa på! kramkram maja
 10. En liten påhälsning... & ett HEJ... -vilka FINA namn ni har till era söner. Dom är kanon båda.... undra just vad lillebror ska heta ;) Lycka till med trissen ....och så swich iväg ;) Ha det bra!
Visar besökarmeddelanden 1 till 10 av 10
 
Kära besökare.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare (Ad blocker). Allt för föräldrar är ett annonsfinansierat community
och har därför valt att inte stödja användningen av annonsblockerare.

Avaktivera annonsblockeraren för att att få korrekt användareupplevelse.

Vänligen Allt för föräldrar