Visa profil: emmanuelle - Allt för Föräldrar

medlemspresentation emmanuelle

Medlemsnamn emmanuelle
Reg.datum 2001-05-28
Senaste aktivitet 2009-02-16
Presentation:
Jag är en hemmamamma på 28 år. Ägnar mig mest åt mina tre små barn - en dotter född maj 2002, en son född maj 2004 och så minsta pojken Sam som kom på mannens födelsedag den 18 mars 2006. Övrig tid renoverar jag just nu möbler och grejar i vårt nya hus.

Jag älskar färg och form, katter, shopping, att pyssla i hemmet och med datorn.
Jag är 1/4-dels dansk och hängiven anhängare till den bohemromantiska stilen, som jag väl snart kommer att vara ganska ensam om :-) För 10 år sedan köpte jag en broderad basker på Carli Gry i Helsingör och sedan dess är jag såld. Inreder gärna superromantiskt kombinerat med kitschiga prylar och rosa plast.

Hela vår familj är lakto-ovo-vegetarianer - förutom våra två älskade katter. Vi har två Brittiska korthårskatter - en cremefärgad och en blå.

Vägg

Du m�ste vara medlem f�r att kunna skriva i denna medlems v�gg. Medlem blir du enkelt h�r »
 1. Här har jag visst kikat in tidigare... Grattis till bebisen!
 2. grattis!

  hinner bara skriva det... sitter själv med en alldeles nyfödd i famnen! Nästan i alla fall, en flicka som kom den 3 mars.

  kram!
 3. Tack för tipset om 20% rabatt. Behöver ev klänningen i slutet av maj till ett dop, men bröllopet som jag också tänkte ha den till är inte förrän i september. Så hinns det inte till dopet kan jag ju köpa den rabbaterad i sommar!
  Lycka till med förlossningen. Har förstått att barn nr tre kan vara en liten luring vad gäller bf-datum. Hoppas inte du behöver vänta längre än bf.
  kram!
 4. Hej
  var bara tvungen att kika in och se om du fått din bebis än. Hoppas du mår bra.
  Du tipsade ju om 20-tals klänning på Gudrun Sjödén, men nu när jag ska visa den för en kompis kommer jag inte tillbaka till den sidan, fast jag använder länken. Har du katalogen? Om klänningen finns där i kan jag ju beställa den!?
  kram!
 5. Kikar in och säger tack för titten!
  Ha den bra dag!
  //Pillan
 6. Ha, vad lustigt! Fick precis mail från dem idag att kappan mm är på väg. Lär väl få allt i slutet av nästa vecka. Ljuslila kappan beställde jag, hoppas att färgen är snygg även på riktigt.

  /Nina med fyran
 7. trampar några små steg här eftersom jag varit hos dig och läst...
 8. Hej! Var ju tvungen att kika in när jag såg att du handlar i samma barnklädesbutik som jag... (såg på barnklädessnacket) Hihi.... Kul med fler härifrån! Tjingeling!
 9. Jomen, du minns så rätt! Guldskuggan är från i.d. makeup, bareMinerals glimmer True gold.Om man målar med blöt pensel så får man ett mer täckande resultat. Minns inte vad ögonskuggan kostade, men gissar på max 200. Den är väldigt dryg och värd vartenda öre. Jag ska kosta på mig någon mer färg från i.d. senare framåt hösten.
 10. Hej igen. Klart det går bra med bebisen! Hur länge har du tänkt vara hemma med barnen? Själv vill jag nog vara hemma tills de börjar skolan, tror jag. Vi får se. Ha det bra, Suzanne
Visar besökarmeddelanden 1 till 10 av 22
 
Sidan 1 av 3 123 SistaSista
Kära besökare.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare (Ad blocker). Allt för föräldrar är ett annonsfinansierat community
och har därför valt att inte stödja användningen av annonsblockerare.

Avaktivera annonsblockeraren för att att få korrekt användareupplevelse.

Vänligen Allt för föräldrar