Visa profil: Izindra - Allt för Föräldrar

medlemspresentation Izindra

Medlemsnamn Izindra
Reg.datum 2001-11-09
Senaste aktivitet 2011-06-08
Presentation:
0

Vägg

Du m�ste vara medlem f�r att kunna skriva i denna medlems v�gg. Medlem blir du enkelt h�r »
 1. Hej Mia! Kommer ihåg dig. :) Min 02:a heter Simon. Efter honom kom det en Oscar 04, en Ludvig 05 och så nu alldeles nyss den 8/2 kom vår lillebror August i raketfart. :) Så du ska ha en liten igen, vad kul!

  Jag har lite bilder på grabbarna och storasyrran i mitt galleri här och i bloggen finns bland annat förlossningsberättelse mm ifall du är nyfiken. :)
  Hinner inte med att hålla igång hemsida/hemsidor så bloggen är det enda som rullar om än sakta för tillfället. Tanken är att jag ska flytta bloggen till egen domän men jag måste läsa på hur man gör. Har inte haft tid att ta tag i det än men någon gång så. ;) http://stickig.blogspot.com/
 2. Var inne och kollade på din info och fortsatte vidare till hemsidorna... vilket jobb att hålla så många igång =) Här är det bara jag som bloggar men jag och Henrik håller på att bygga en hemsida till hela familjen med en gemensam dagbok så att våra familjer kan hållas uppdaterad när Kulan kommer ut sen. Jag har ju oxå familjen på lite långt avstånd precis som du så det blir inte så mycket spontanbesök precis.
  Tror att jag gav länken till min blogg nån gång i ett inlägg men sidan var nog låst då... nu kommer man in på den oxå =) Är lite dålig att uppdatera ibland men nu har jag bland annat lagt in lite magbilder. Kika gärna om du har lust
  http://spaces.msn.com/anniesspacesweden/
  Kram från Annie o Kulan
 3. Hej.
  Hamnade av nån anledning på din sida och kikade sen på hemsidan. Den lilla vita bodyn med Ru på köpte du av mig. Ser att det snart är dags för bodyn att bli använd. =)
  Lycka till! =)
 4. Heeeeeeeeeej!

  Kram!!
 5. Hej!
  Svarar dig på ankomstgruppen. Tänkte bara kika in och se hur du har det!
  /Karinko bf 25/6
 6. Hej gumman hur går de för dig? Kikade in här å lämnar ett meddelande från Åsa bf Juni 06 Kram
 7. Hejhej.. Grattis till den nya bebben.. :) Själv har jag precis avklarat min graviditet.. har en liten skrutta här som är 3 veckor nu.. :) Kram Marit
 8. Ja, lite syns det nog! Fast det är klart, vet man inte kanske man tror att jag bara ätit ovanligt mycket chips i sommar, hehe! ;)
  Hur mår du då? Inget illamånde eller så?
 9. hihi, tack! Nä det är inte så konstigt att du missat det, var bara helt nyligen jag skrev om det här på AFF och på våra sidor har jag inte alls vågat nämna nåt innan UL.
  Går allt som det ska så kommer 3:an runt 3 mars :)
 10. hehe, ja vi har en liten 3;a på G. Har lite svårt att tro att det ska gå vägen bara, efter våra 2 missfall i höstas. Men nu är det bara en vecka kvar till UL som jag hoppas visar att allt är bra! :)
Visar besökarmeddelanden 1 till 10 av 15
 
Sidan 1 av 2 12 SistaSista
Kära besökare.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare (Ad blocker). Allt för föräldrar är ett annonsfinansierat community
och har därför valt att inte stödja användningen av annonsblockerare.

Avaktivera annonsblockeraren för att att få korrekt användareupplevelse.

Vänligen Allt för föräldrar