Visa profil: Alven - Allt för Föräldrar
Annons:

medlemspresentation Alven

Medlemsnamn Alven
Reg.datum 2002-02-27
Senaste aktivitet 2012-02-06
Presentation:
Hej! Jag heter Karin och bor med min man och mina barn lite utanför Karlskrona. Egentligen kommer jag ifrån Bohuslän, men kom hit efter några år i Linköping där jag träffade min blivande make.

Sommaren år 2003 gifte vi oss, och ganska exakt 10 månader senare kom lille David till oss.

I mars 2006 föddes Davids lillasyster Ida, och i september 2009 lillebror Erik.

Vägg

Du m�ste vara medlem f�r att kunna skriva i denna medlems v�gg. Medlem blir du enkelt h�r »
 1. Grattis till lillebror!

  Vad ska han heta?
 2. Jaha ja försöker väl finna svar på egen hand då, Du just du kanske kan ge mig svar på min fråga. Får man ens göra såhär?. mjaa jag vet inte men om du ger mig svar räddar du min månad, och kanske så plussar ja på stickan av din just din hjälp.:)

  De är såhär att ja har äl nästa torsdag den 13:e finns de möjlighet att ja kan bli gravid om jag och min pojkvän har samlag på fredagen? är möjligheter stor, eller är de som en nål i en höstack är jätte tacksam för svar
 3. Hej!
  Har precis läst Idas födelseberättelse och vill kika in till dig och säga grattis till det lilla underverket.
 4. Hej och grattis till lilla Ida : ) Skönt att allt gick bra! Har också en Ida, hon hade bf den 27 mars fast kom den 30 : )Det var mormor som valde namnet . )
  Ha det så bra!
  kram/ Josefina
 5. Hmm. Ja, kanske det! Ska definitivt fundera på det! (undrar vad min man skulle säga, han tycker att jag har en tendens att ta på mig för mycket grejer)! ;)

  / Mia
 6. Aha, där ser man! Spännande, hjälpmamma skulle vara kul att vara tror jag. Har ju själv ammat tre barn och sett hur olika det kan funka från gång till gång. Ingen unge är den andra lik :).

  Må gott!
  / Mia
 7. Tack! Det var väl ungefär så jag tänkte. :)

  Förresten, är du självlärd eller jobbar du med detta eller hur kommer det sig att du kan så mycket? Du behöver inte svara, förstås. Jag är bara nyfiket lagd.

  Själv försöker jag snappa upp det jag tycker verkar vettigt här och där. Och så är jag en jävel på att söka information (jobbar med det också).

  Tack igen och trevlig helg
  / Mia
 8. Tack för svar! Förstår jag dig rätt; man _måste_ inte järnberika gröten, om den inte serveras med mjölk? Så tänker jag själv i alla fall, borde vara logiskt.

  Ska testa hirs och aprikoser, det låter nyttigt och gott.

  Tack igen
  / Mia
 9. Hej, vi har bytt några rader förut men jag vet inte om du minns....

  Hur som helst, jag är inne i marsgruppen ibland då min lilltjej är född i början på april. Har sett att du tipsar en del om mat och sånt. Undrar nu om du hade nåt bra recept på järnberikad gröt till de här små? Jag har gett mina stora barn vanlig mannagryns- eller havregrynsgröt, men nu rekommenderas ju köpegröten vilket känns galet, tycker jag. Någon skrev (du?) att det extra järnet i köpegröt är för att "ta ut" det extra mjölkinnehållet? Man funderar ju en del; helst vill jag göra egen gröt men jag vill ju inte att hon ska gå miste om järn. Så: kan du hjälpa med tips eller recept?

  Tack på förhand
  / Mia m 2 + Molly (fd Karlskronatjej, nu på västkusten)
 10. jag bor i torhamn
Visar besökarmeddelanden 1 till 10 av 37
 
Sidan 1 av 4 123 ... SistaSista
Kära besökare.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare (Ad blocker). Allt för föräldrar är ett annonsfinansierat community
och har därför valt att inte stödja användningen av annonsblockerare.

Avaktivera annonsblockeraren för att att få korrekt användareupplevelse.

Vänligen Allt för föräldrar
annons
Annons:
Annons: