Visa profil: Jenny m Thea & Moa - Allt för Föräldrar

medlemspresentation Jenny m Thea & Moa

Medlemsnamn Jenny m Thea & Moa
Reg.datum 2002-04-05
Senaste aktivitet 2010-02-15
Presentation:
Hej Jag heter Jenny och är 32 år och bor ihop med min man (gifta 060805)Johan och våra flickor Thea (f 26/10-02) och Moa (f 21/11-03) samt vår kisse Milton i Laholm, Halland. Jag jobbar som fritidsledare på en fritidsgård och trivs väldigt bra med att jobba med och för ungdomar. Har även 2 st egna hästar. Vi har även en liten blog med denna adressen: http://spaces.msn.com/members/theamoas

Vägg

Du m�ste vara medlem f�r att kunna skriva i denna medlems v�gg. Medlem blir du enkelt h�r »
 1. Jo tack livet far förbi här :) Japp jag kommer från dessa trakterna innan jag hamnade i Halmstad. Så här har vi bott i 4år nu. Trivs Thea med skolan?
 2. Kikade förbi :) Kände igen dig från när vi väntade barn i okt 2002. Jag bodde på den tiden utanför Halmstad. Hoppas allt är bra med er!
  /Lina m Tindra -01 o Casper -02
 3. Hej! Såg att du bor i Laholm.. underbart ställe tycker jag! Älskar naturen och havet däromkring samt närheten till Bjärehalvön, Kullaberg och Helsingborg.

  Vi letar sommarhus i Laholm och jag ville höra med dig om du har några tips på vad man ska tänka på i det. Trevliga områden, hur ser prisutveckling i området ut, brukar det bli mycket budgivning eller kan man räkna med att få husen för det pris de är utannonserade för? Har du annan info om området så blir jag jätteglad!
 4. hej vilka söta flickor du har!
  Själv bor jag i halmstad!
 5. Vilka goa bustjejer :)
  Alla tre!

  Kram Lena
 6. Så söta dina flickor är. Moa har en riktig busblick...:) Härlig infobild med Thea i pippi hår va?

  kram kram
 7. En riktigt God Jul och ett Gott nytt år önskar vi er...

  Kramar
 8. Ville passa på att säga hej när jag ändå var inne och kikade på din sida. Du är ridlärare, vad kul. Vart då? Ska börja rida igen så fort jag kan efter förlossningen. Vågar inte innan då jag haft ett uppehåll på 5 år. Vill ju inte riskera nåt... Kram
 9. Tittar in och säger hej! Söta tjejer ni har. Mvh Suzanne
 10. Hej!
  Var inne och kikade lite hos dig.Olivia ville gärna titta på Thea och det fick hon. Fina bilder både i presentationen och i albumet. Lycka till med målandet. Låter som det blir riktigt fint.
Visar besökarmeddelanden 1 till 10 av 10
 
Kära besökare.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare (Ad blocker). Allt för föräldrar är ett annonsfinansierat community
och har därför valt att inte stödja användningen av annonsblockerare.

Avaktivera annonsblockeraren för att att få korrekt användareupplevelse.

Vänligen Allt för föräldrar