Visa profil: botti - Allt för Föräldrar

medlemspresentation botti

Medlemsnamn botti
Reg.datum 2002-05-29
Senaste aktivitet 2016-02-29
Presentation:

Hej! Jag heter Bodil, bor i Göteborg nu (tidigare i Visby) tillsammans med min sambo Fredrik och våra söner Alexander, Ludwig, Waldemar och Gabriel.


Alexander é född 010727, han é född med ett sk katastrofsnitt på Visby lasarett.


Ludwig é född 040818, han é född med planerat snitt på Östra sjukhuset.


 Waldemar och Gabriel é födda 070901, dom är födda med akutsnitt på Östra (spec) sjukhuset.


Msn: [email protected]


Min mail: [email protected]


Min blogg: http://bottimedmera.blogspot.com/

Vägg

Du m�ste vara medlem f�r att kunna skriva i denna medlems v�gg. Medlem blir du enkelt h�r »
 1. titta på gratis filmer http://www.nordic-tv.com
 2. Tack för tummarna!! Känns som att de verkligen behövs. Tror inte att jag orkar med att starta om igen om det blir ett missfall till.
 3. Tack för omtanken, det värmer VERKLIGEN att någon minns efter fem år.
 4. Tack ska du ha.
  Såg att du också fått katastroffsnitt men varför så många? Kunde de inte planera bättre? säger jag som i princip fått lika många:). Kul om du ville berätta iallafall.
 5. Vink Vink på dig själv! Joo, det är väl helt okej här, fullt ös och mkt att göra (men det är det väl alltid när man har barn, eller? :D) Ser fram emot slutet av Maj då vi drar iväg till Grekland hela familjen i en vecka, känns som det behövs just nu :)

  Hur är det själva? Fullt ös?
  Jag måste bara säga, jag läste på ditt blogg för ett tag sedan och din beskrivning över när du skulle dammsuga och barnen öste ut saker eftersom och hittade nappar under soffan etc. GUD, vad jag kände igen mig och satt och småskrattade för mig själv, det var SÅ träffande!

  Kram på dig!
 6. Hej!!
  Va kul att du tittade förbi och skrev på min blogg!!:-) Har kikat in på din mé- du skriver bra!! Kommer absolut hitta tillbaka!!

  Vänliga hälsningar, Petra (http://mitthemmaliv.blogg.se/)
 7. Heeej!
  jo lääänge sedan man var in och kikade... med oss är allt bra, A o V har börjat dagis, första riktiga dagen idag och blir "14-isar" i övermorgon... men tycker ff de är mina små pytte bäbisar ;) o kommer nog alltid förbli *hihi* jag var nära att dra igån tvillingprommis förra veckan när jag var hemma, men man är tidsoptimist.. hoppas du hakar på om jag gör verklighet av det snart??
  hur går det för dina minstingar, går, pratar, annat..? här står det still med språket (som fört var tidigt) nu gås det bara för hela slanten..
  hadet gott o stor bamse kram
 8. Lilla Ludde! Vore så skoj. Har Alex fyllt sju nu? Hjalmar kan vara ledig när som helst. fast jag har honom bara jämna veckor.Ska vi komma ut till er? Vi är ju två färre :)
 9. Tack så mycket! :) Hoppas ni också har det bra. Kram
 10. :-) Vi låg på 323:an från den 1/9 till den 21/9, fast hade eget rum från den 18:e (tror jag) låg ni på 3:an? Hade inte så mkt koll på folk som kom och gick runt oss, man är så fokuserad på det egna.. bara "långliggarna" som man hade mer kontakt med. Vera mår bra idag men måste övervakas på grund av medicinering mm. Hur har det gått för din lilleman?
Visar besökarmeddelanden 1 till 10 av 61
 
Sidan 1 av 7 123 ... SistaSista
Kära besökare.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare (Ad blocker). Allt för föräldrar är ett annonsfinansierat community
och har därför valt att inte stödja användningen av annonsblockerare.

Avaktivera annonsblockeraren för att att få korrekt användareupplevelse.

Vänligen Allt för föräldrar