Visa profil: Suddagumman - Allt för Föräldrar

medlemspresentation Suddagumman

Medlemsnamn Suddagumman
Reg.datum 2002-09-24
Senaste aktivitet 2012-12-19
Presentation:

Hej och välkommen, vad kul att du vill veta mer om mig!


Jag är 42 år och bor utanför Göteborg. Jag och min sambo köpte för några år sedan en enplansvilla på 148 kvm från -73 (egentligen är det en fuskbyggd pappkartong med platt tak och dåliga fönster, men det första låter bättre;). Min sambo och jag har bott ihop sedan -97 och tillsammans har vi en pojke, född maj -02 och en tös, född februari -06. Vi har ännu en familjemedlem, en mycket egensinnig gammal setterhane. Han är min "förstfödde" och är helt omöjlig och fullständigt bedårande:)


Jag arbetar med kvalitet, är kvalitetsansvarig på projektnivå på ett större svenskt företag. Jag omskolade mig till ingenjör efter att tidigare ha arbetat som förskollärare. Med andra ord så har jag skapligt höga studielån efter två högskoleutbildningar. Ibland så saknar jag arbete i barngrupp men jag behöver egentligen bara fundera lite på löneutveckling, arbetsmiljö och utvecklingsmöjligtheter så vet jag att jag har hamnat rätt när jag dök ner i teknik/nörd-träsket;)


Jag jobbart för fullt... eller i alla fall 75%. Det funkar bra och barnen har lagom långa dagar på förskolan. Familjen är i balans :)


Det enda smolket i bägaren just nu heter foglossning och nu, drygt två år efter förlossningen har jag, i och för sig ingen vilovärk, men ganska ont vid fysisk påfrestning. Jag jobbar med sjukgymnastik och blir hela tiden bättre. Skönt! Läs gärna om mig i Vi Föräldrar: http://www.viforaldrar.se/artiklar/2007/12/05/min-backensmarta-gar-inte-/


Jag ska väl ta mig i kragen och fortsätta den eviga kampen mot kilona också, never ending story;) Snacken jag hänger på mest nuförtiden är ank feb-06, foglossning, äldre föräldrar och viktsnack.


Allt gott!!


/Ninni

Vägg

Du m�ste vara medlem f�r att kunna skriva i denna medlems v�gg. Medlem blir du enkelt h�r »
 1. Tack för dina fina ord. Det tröstar att någon läser min berättelse, kanske lär jag mig något medan jag berättar? Tack för att du läser!
 2. Hej hej, oj vad tiden går. Tack för ditt inlägg i GB. Här är allt bra,lillemanär precis färdiginskolad och jag börjar jobba 50% på måndag, känns skönt att börja jobba men mindre kul att behöva lämna ifrån mig Gabriel...
  Hur mår du själv, ff problem med fogarna? läste om dig i föräldratidningen, låter tufft att fogarna inte ger med sig,tack o lov hade jag inga känningar när jag väntade Gabriel, å inga efteråt heller.
  ha det bra så länge,kram/sarah
 3. Hej, läste NU ditt inlägg i min gästbok som du skrev i maj! Allt är bra, tack, fogarna känns ibland men det går att leva med.
  Jag har faktiskt abonnerat på inläggen i foglossningsforumet, och finns det någon intressant rubrik tittar jag fortfarande in, men nu när jag orkar mer har jag också mindre tid för sådant.

  Hur är det med dig?
 4. Hej Suddagumman, ser du jag är ännu långsamare än du med att svara. Tack för ditt långa inlägg i min gästbok. Tyckte svaret om lönebilden var mycket intressant - speciellt eftersom du tyckte att utbildningen satt lönen och jag tänkte mer på att själva jobbet skulle sätta lönen.

  Ang. spiralen: Om man helt enkelt inte tål spiralen, då får man väl inte ont i fogarna men har andra symptom? Får man ont i fogarna betyder det för mig att spiralen kan leda till (försämrade) foglossningssymptom.
 5. Tack kära du! Jag är jättedålig på att svara på mina gästboksinlägg och skäms... ;-) Tusen tack och hoppas du får en riktigt god jul! KRAM!
 6. ...kikade i ditt album, och, ja, lillan är så söt så man blir tokig! *ler*

  tack för titten!//jennie m t&tyra
 7. Hejhej,
  Väntar fortfarande med spänning på svaret på min fråga. Fast det är ju ett slags svar att den är svår, det hade jag ingen susning om.

  Med kopparspiralen skrämde du mig faktiskt verkligen lite grann. Hur då "inte tål"? Reagerade dina släktingar också med foglossningssymptom? Det finns ju folk som påstår att inflammationen i livmodern som spiralen framkallar kan leda till foglossning. Har jag svårt för att tänka mig, men vem vet?
 8. Hallå!!!

  Hur har ni det? Här är allt bra, é ju lite nyfiken av mig. Blev det nån ergo sele?
  Ha de gott!!!!!


  Kramiz
 9. Såg att du tittade in på min sida. Trevligt att läsa lite annat om dig än enbart foglossningen. Det var ju en stor steg du tog från "kvinno-" till "mansjobb". Tycker du, dagisfröknar har för låga lön eller är det befogat att en ingenjör tjänar så mycket mer?
 10. Halloj!
  Vilka superfina kort du har i ditt album, ena riktiga sötisar. Ha de bäst!
  Kramiz Maria m Thea o Melvin
Visar besökarmeddelanden 1 till 10 av 77
 
Sidan 1 av 8 123 ... SistaSista
Kära besökare.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare (Ad blocker). Allt för föräldrar är ett annonsfinansierat community
och har därför valt att inte stödja användningen av annonsblockerare.

Avaktivera annonsblockeraren för att att få korrekt användareupplevelse.

Vänligen Allt för föräldrar