Visa profil: Marcusmamma - Allt för Föräldrar

medlemspresentation Marcusmamma

Medlemsnamn Marcusmamma
Reg.datum 2002-10-16
Senaste aktivitet 2012-05-29
Presentation:

 

Vägg

Du m�ste vara medlem f�r att kunna skriva i denna medlems v�gg. Medlem blir du enkelt h�r »
 1. titta på gratis filmer http://www.nordic-tv.com
 2. Tack så mkt! Det är verkligen jättekul att sy och när resultatet blir bra blir man bara mer och mer sporrad att testa på något mer avancerat/nytt. Än så länge har jag ju inte gjort några direkt avancerade saker. Men jag har en hel hög med idéer jag skall ta itu med efter jul ;-)
  God Jul!
 3. TAr ofta en stund att svara för mig. Tack för svaren ! Jo vi har en barnförsäkring, men vi har inte anmält något ännu, har inte ens sökt TFP/ vårdnadsbidrag eller hört av mig till jobbet, eller gjort någonting av det jag eg borde. Det är på något sätt som att energin precis räcker till att finnas till för det allra viktigaste. Bor gör vi i Älvsjö så vi har ju nära til Huddinge i alla fall.

  Trist när det inte flyter runt en när sjukdom och elände tar all energi. Inte för att pengar har någon betydelse, men jag tror att det där flytet är viktigt. Själv skrapade jag våran bilsida när jag var ute och körde(inget utom vår bil kom till skada och knappt det heller förresten) men jag var orolig för detta i säkert 6 timmar. Just för att man inte har några reserver för något annat.
  Ibland brukar ju ens arbetsgivare, facket, någon förening man är med i ha en kollektiv försäkring, som kan ge en viss ersättning, men det har du säkert redan kollat!
  Kramar Majsan
 4. Tack för svar,gick inpå datorn först nu efter 6 v på just CAST(fantastiska). Vi kom hem i måndags, så allt är nytt och farligt här hemma(ex har vi mögel i nedre badrummet som luktar nu när det är fuktigt ute. Tyr(lílleman, ankan får inte vara därinne, men ändå). Tyr har problem med levern, trol GVHD, annars ser det ganska bra ut just nu. Det var tre med MDS (inkl Tyr) på CAST samtidigt som oss.
  Hur har du mått efter behandlingen? Hur lång tid tog det innan du kunde sluta med sandimun? Har du haft GVHD? Släpper oron för återfall något med tiden? Oj jag bara frågar på. Hoppas det är ok?

  För oss just nu, längtar vi bara efter att slippa alla dessa mediciner, ffa sandimun och kortison, så förhoppningsvis livet kan återgå något till det normala och inte behöva oroa oss för allt vardagligt. //Anna m Tyr TX 27/4-07
 5. :D Första gången jag läser din info. Är du fortfarande sjukskriven? Ha det gott! /Anna
 6. Läste lite om din kamp inne på allvarligt sjuka vuxna. Hemskt skönt att höra att det gått så bra, och hoppas du får fortsätta må bättre och bättre !
Visar besökarmeddelanden 1 till 6 av 6
 
Kära besökare.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare (Ad blocker). Allt för föräldrar är ett annonsfinansierat community
och har därför valt att inte stödja användningen av annonsblockerare.

Avaktivera annonsblockeraren för att att få korrekt användareupplevelse.

Vänligen Allt för föräldrar