Visa profil: Linni - Allt för Föräldrar

medlemspresentation Linni

Medlemsnamn Linni
Reg.datum 2002-11-21
Senaste aktivitet 2015-01-17
Presentation:
Hejsan hoppsan!!!


Linn heter jag, är 28år och sambo med Anders 45år. Tillsammans har vi barnen Neo (född 2/10-01), Ronja (född 28/4-03), Juni (född 27/1-05) och minstingen i familjen, lilla Milo (född 4/10-07)! De tre största är just nu helvilda och lever runt som en flock med galna apor. Dom klänger och tjattrar och bråkar en hel del. Både med oss och med varandra. Men dom är goa och charmiga däremellan, så man gillar dom ändå *s*. Milo däremot är en riktig drömbebis... Är nöjd mest jämt och knystar bara lite ibland om han är hungrig eller vill upp och gosa lite. Han sover massor och är alldeles uuundeeerbaaar när han är vaken :0)

Sen så har ju Anders en dotter sen tidigare också. Beatrice 11 år! Hon bor hos oss varannan helg och vi alla blir superglada när hon kommer hit.

Och så har vi en otroligt kelig liten katt som heter Gustav oxå. Han är helmysig men han har tyvärr fått kliva lite åt sidan lite nu när huset är fullt med småbarn. Men hans tid kommer väl snart igen... När alla barnen börjar kela på allvar med honom, och jag får lite kelork över... (klarar inte riktigt av att ta bort dessa rader än, trots att älskade Gustav tvingades somna in April-07)

Vi bor i södra Sthlm men från början kommer jag från Göteborg. Har bott här uppe sedan -95 och börjar mer och mer känna mig som en stockholmare...

Här på Aff är jag alldeles för mkt ibland känns det som. Fast å andra sidan så har jag nästan helt bytt ut TV mot datorn, så egentligen så är det väl inte så illa som det ibland känns. Eller ja, illa är det väl. Men innan satt jag ju typ samma tid vid TVn så...

Vägg

Du m�ste vara medlem f�r att kunna skriva i denna medlems v�gg. Medlem blir du enkelt h�r »
 1. Vilken härlig familj du verkar ha :) och vilka fina namn.
  Jag kommer ursprungligen från Skåne och har bott i Hofors i 6 år. Känner mej väl ganska hemma men dialekten går nog aldrig ur en så det ska bli intressant när Tilia börjar prata, en skånsk mamma, en pappa som pratar stockholmska och alla runt i kring hoforsmål :O
 2. Kikar in på din sida. Jättesöta bilder på jättesöta barn,kul med så många!
  Själv har jag två tjejer, Felicia som är född april 02 och Filippa som är född maj 05. Både min man och jag kommer också från Göteborg men bor sedan 8 år i Stockholm.
  Veronica
 3. Vad kul. grattis till lillen! jo det blev en liten Milton tillslut. Tänk att det ska vara så svårt att hitta på ett namn. Eller kaske inte ändå, det är ju trots allt en gåva som de ska bära resten av sina liv. Han är ju redan tre månader, ah gud vad tiden går fort nu.. Milo var på vår lista också.. Kul! :)
 4. Hej!
  Jag blev så glad när jag såg någon som har fyra barn tätt! Jag är gravid med vår fyra, bf i april. Våra barn är född 0212, 0406 och 0605.
  Ville bara skicka en hälsning!

  /Annika
 5. Läste ditt inlägg på namnsnack.
  Hur går det har du kommit fram till något bra ännu??
  Vi har vansinnigt lik smak när det gäller namn men jag sitter fast helt å hållet nu. hade bf den 22/8 så jag har lite brådis....

  Ville bara kika in å säga hej.
  Skönt med någon mer som inte vill ha en ingrid, Viola eller Filip och gustav..
  Eller det kanske du vill
 6. Hejsan!
  Läste i vår Ankomstgrupp 07-09 att du varit på 3D UL. Vart? I sthlm eller?
  Jag tycker att det låter så häftigt, har ju inte sånt här uppe i Mora, där vi bor.
  Skulle hemskt gärna veta va jag har i magen, men vår BM sa att dom inte "har tid" med sånt... På de vanliga UL gissade den BM på en flicka, men va väldigt osäker.
  Vi har en pojke som är född 0401 och nu är det BF 29 sept. Skulle ju va kul me en av varje, men det spelar ju ingen roll, bara bebis är friskt.
  Jag vill ju veta könet pga att jag är så nyfiken och för praktiska skäl... =)
  Min fråga till dig är om du vet om bara stockholms-bor får gå på sånt UL??
  Va kostar det?

  Tacksam för svar...
  Ha det bra.
  Kram Sofia.
 7. Måste ju kika in nu när de gjort om allt! Fina bilder! :o)
 8. nämen vakna nu trötter,fåglarna kvittrar och det är dax att åter en dag gry...*ler*

  Du är väl inte trött ännu?..Ha det gott och tack för en trevlig natt..hhmm..hur lät det då..*S* Äsch tolka det inte fel..

  Kram
 9. Kikar in från vinterbarn 04/05 :O)
 10. Hej
  Tänkte bara kika in och säga hej. Jätte fin familj du har!
Visar besökarmeddelanden 1 till 10 av 28
 
Sidan 1 av 3 123 SistaSista
Kära besökare.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare (Ad blocker). Allt för föräldrar är ett annonsfinansierat community
och har därför valt att inte stödja användningen av annonsblockerare.

Avaktivera annonsblockeraren för att att få korrekt användareupplevelse.

Vänligen Allt för föräldrar