Annons:

medlemspresentation silene

Medlemsnamn silene
Reg.datum 2003-01-15
Senaste aktivitet 2012-03-14
Presentation:
Hej!
Jag är en pysslig och huslig mamma till två underbara ungar. Har även en sambo sedan 23 år tillbaka. Vi bor i en villa i norrbottens kustland.

Av våra barn så är den äldste lite speciell. Vi märkte tidigt att inte allt stod rätt till med honom. Under dagistiden lekte han inte med de andra barnen utan ville hellre vara med någon vuxen. Han var tystlåten och stillsam. När han började skolan gick det rätt så bra det första året (6-års), men när han började tvåan hade problemen blivit så pass stora att vi kontaktade PBU. Utredning gjordes och vid vårterminens slut (åk2) fick han diagnosen högfungerande autism. I 5:an började han i en liten grupp med andra barn med npf-problem. Detta var himmelriket jämfört med den vanliga skolan som inte alls klarade av att ge det stöd som behövdes. När han började högstadiet fick han byta skola igen. Även denna gång till en liten grupp och det fungerade mycket bra.

Nu går han tredje och sista året på gymnasiet i vanlig klass med assistent på heltid i skolan (Naturvetenskapliga programmet-matte/datainriktning) och allt flyter på jättebra.

I övrigt är min stora hobby blommor och min trädgård. Tidigt på våren (feb/mars) börjar jag med sådd av sommarblommor. Så fort fröna börjar gro flyttar jag ut lådorna i garaget där jag har en högtrycksnatriumlampa i taket.
Hela garaget skiner som en sol!
Där får plantorna växa till sig tills det är dags att flytta ut i växthuset. Där har jag en termostatstyrd värmefläkt för temperaturen brukar gå ner till 5-10 minus på nätterna under april. I början av juni är det då dags för utplantering. Varje år är det samma visa. Varför skulle jag nödvändigtvis köpa så många fröpåsar? Hur ska jag få plats med alla blommor??? Det brukar sluta med att vänner och bekanta brukar få dela på det som blir över.

Ha det så gott!

Ps. Jag har en hemsida där jag visar bilder m.m. av min trädgård och mina andra intressen.
http://www.fam-bjork.se/monicas-hobbysida/

Vägg

Du m�ste vara medlem f�r att kunna skriva i denna medlems v�gg. Medlem blir du enkelt h�r »
  1. Förstod nästan att du visste vad du pratade om! :D
Visar besökarmeddelanden 1 till 1 av 1
 
Kära besökare.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare (Ad blocker). Allt för föräldrar är ett annonsfinansierat community
och har därför valt att inte stödja användningen av annonsblockerare.

Avaktivera annonsblockeraren för att att få korrekt användareupplevelse.

Vänligen Allt för föräldrar
annons
Annons:
Annons: