Visa profil: andrea0066 - Allt för Föräldrar

medlemspresentation andrea0066

Medlemsnamn andrea0066
Reg.datum 2003-02-02
Senaste aktivitet 2013-08-18
Presentation:

Jag är en tjej som är 42 år och är gift sedan 8 år. Min man och jag har varit ett par i 16 år. Efter många års väntan och längtan  blev vi äntligen blivit föräldrar till Elin (född mars -05) Har sedan tidigare en Flicka på 19 år som heter Magdalena. Fick en tredje princessa vid namn Emma i maj -09. Kallar mig för Andrea på aff och har hållt till här i något år, bor i västra gästrikland i en drömvilla sedan*9 år tillbaka. Ett annat intresse som jag och min man delar är*bilar och då skall det vara amerikanare av äldre årgång.Har en cad -58 och hoppas att bilstallet blir större nu när vi snart är färdigt med ett garage!*


Är för närvarande föräldraledig medan min 5åring går 15 timmar på dagis, skall börja arbeta i gen i mars. Arbetar annars heltid på industri. Min man arbetar i ett familjeföretag och ibland är det svårt att få tiden att räcka till när man är egen företagare.


Trivs med livet som helhet, men önskar att dygnets timmar vore fler så att man hinner med allt som man borde. Tycker om att umgås med släkt och vänner, gärna mysiga helger med god mat, musik och kanske något spel. På krogen är man sällan sedan man blev småbarns mamma igen, men visst är det kul att klä' upp sig och gå ut någon gång ibland.
Vägg

Du m�ste vara medlem f�r att kunna skriva i denna medlems v�gg. Medlem blir du enkelt h�r »
 1. Var inne och spionerade. ;)

  Ha det gott!
 2. Oj ja då hoppas jag liten kommer snart, skönt med lite avlastning om man har möjlighet, Tyr brukar sova hos farfars dom nätter som Roger jobbar. Hoppas allt såg bra ut iallafall och att du inte behöver vänta så länge till. Kram
 3. Hej
  Hinner väldigt sällan in hit men tänkte passa på nu när det är lungt och dom sover och jag har druckit för mycket kaffe :D
  Hur mås det? Inte långt kvar nu, början av maj om jag minns rätt? Hoppas ni alla mår bra. Här är det gasen i botten med 3 småkillar, Zedd är otroligt snäll och Elric och Tyr är i nån konstig trotsfasperiod där dom mest slåss :D
  kram
 4. Oj gumman va lessen jag blev, förstod nästan att det blivit nåt knas, visste om första missfallet men att du sen blivit gravid igen, visste inte att det inte gick vägen men hade börjat ana det då jag inte sett/hört nåt annat.
  Håller tummarna stenhårt att det blir en liten majblomma nu då och jag förstår annars att ni stoppar, man orkar ju inte hur mycket som helst och måste ju oxå tänka på dom man har hemma. Ja från noll till hundra känns det som här men efter den här skrutten är vi nöjda, trodde faktiskt att vi bara skulle få Elric så det känns verkligen som att ha vunnit på triss att sitta här med snart 3 underbara ungar.
  kram Hannah
 5. Hallå vännen, det var inte igår det, tänkte faktiskt på dig häromdan och hade funderingar på att söka dig här på AFF. Hur är det med allt? Så söt hon är Elin och tänk att dom redan är 3, snart 4 år!!

  Här kommer det en överraskning i januari om allt går bra, lillebror nr 3 anländer första veckan i januari är det tänkt, inte mening men livet har tydligen en hel drös med överraskningar åt oss känns det som.

  Kram Hannah
 6. MEN HALLÅ DÄR!!!!!!!! :D

  Jag har helt missat min gästbok och så när jag går in och kollar vad ser jag då då????

  Men jättestort grattis och hoppas ni mår jättebra båda två, å resten av familjen också.

  Jättekul att höra att ni lyckats en gång till.

  kramar Hannah

  min blogg om du vill kolla in mina knoddar
  www.littelfrogs.blogspot.com
 7. Hej andrea,

  Klart det är jag , ULLEN. Men jag bor inte i Dalarna numera...fast det är fortfarande jag.
  Ett mirakel har skett, blev gravid nu efter många år... Fast jag vågar inte tro på det än.
  Hoppas du har en bra sommar !!
  STOR KRAM ULLEN
 8. hej,kikade in på din sida,vilket drömhus ni har
 9. Hejsan Gunilla! Såg att du varit på min sida. Kom gärna förbi igen. Kul att det fanns fler här i min ålder och på samma ort ;o) Har själv flyttat tillbaka strax innan jul, efter många år på annan ort.
 10. Hej!
  Jag råkade tassa förbi på din sida..tass, tass... Jag gillar bilen!
  Kul att läsa dagbok tycker jag!
  Ha det gott!
Visar besökarmeddelanden 1 till 10 av 11
 
Sidan 1 av 2 12 SistaSista
Kära besökare.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare (Ad blocker). Allt för föräldrar är ett annonsfinansierat community
och har därför valt att inte stödja användningen av annonsblockerare.

Avaktivera annonsblockeraren för att att få korrekt användareupplevelse.

Vänligen Allt för föräldrar