Visa profil: nenne33 - Allt för Föräldrar

medlemspresentation nenne33

Medlemsnamn nenne33
Reg.datum 2003-09-01
Senaste aktivitet 2013-02-03
Presentation:
38-årig stockholmstjej med stor familj; tre egna sötnosar födda mars 04, februari 06 och september -09, styvson 15 år och världens snyggaste (och kanske mest jämställda!) man. Bor i Vasastan och vill aldrig flytta från stan. 

Vägg

Du m�ste vara medlem f�r att kunna skriva i denna medlems v�gg. Medlem blir du enkelt h�r »
 1. kul med bloggen :-)
  Jag har också haft bloggfunderingar, men det stupar hela tiden på att "men då skulle jag ju vara tvungen att ljuga en massa, annars skulle ingen vilja läsa skiten. Eller så skulle jag skriva hela sanningen, orsaka folkstorm och dö av självförakt och nätmobbing". Det lät spännnande va? Om jag skrev hela sanningen är nog hela sanningen bara att jag skulle dö av självförakt. Helt utan folkstorm. Jag håller fö på att dö på grund av stress som beror på att jag ska byta jobb. På måndag börjar jag jobba som skolkurator med diffust uppdrag i ett specialprojekt i stans rikaste stadsdel! Hurra och hjälp!

  Jonaz har tänkt komma med killarna sista helgen i oktober, då vill de nog sova en natt hos er (vi har jättebra luftmadrasser) och leka med Hannes och bäbisarna å så. Oklart när jag kan följa med härnäst. Jag tror han ska på kurs igen i december, men då har vi också alla barnen, och kanske det blir tufft för er att hysa in oss alla fem, men ni kan ju fundera på det? Lite julklappsshopping i huvudstan..

  Hur långa mess kan man lämna í Gästboken egentligen? /s
 2. Hallå... Hur är läget i huvudstan? Här är det ganska höstigt, men uppåt ändå eftersom jag fått nytt jobb! 1 oktober börjar jag jobba som skolkurator i en helt annan ände av stan än den jag jobbar i nu. Det ska bli underbart med ny chef och nya arbetsuppgifter :-)

  Hoppas kunna följa med Jonaz upp och hälsa på er någon mer gång under hösten, måste ju titta till er och se hur barnen växer duktigt å så! Hälsa maken!
 3. Men titta vilken stor pojke August har blivit! :-)
  Kul det ska bli att ses snart, en hel veckas sommarläger ihop, med barn och allt. Hälsa maken!
 4. Måste bara tillägga att 9 februari var ett bra datum att få barn på. Då kom nämligen lilla Melvin oxå!
  Ha det bäst!
 5. Ville bara titta förbi o säga hej!
  Hoppas att allt är bra med er alla.

  Kram Maria m Thea-04 o Melvin-06
 6. ja det är verkligen sjuka tider... jag tycker varenda människa är sjuk i influensa eller magsjuka. Vi har haft en envis magbacill som drabbat alla i familjen utom Gabriel hittills, utdraget under 3 veckors tid dessutom. Det brukar ju vara kortare smittotid annars, men här har det gått 5-6 dagar innan nästa person blivit sjuk. Nu hoppas vi att det är över i alla fall...

  När vi kommer och hälsar på er om en månad, så hoppas jag att det inte ska bli så betungande för er. Vi ska gå på stan och kolla in några museer och så där har vi tänkt. Så det är inte meningen att ni ska känna att ni måste underhålla oss eller så, vi kan nog vara ganska självgående. Det ska bli kul att komma iväg lite :-) Och kul att träffa August!
 7. Hej och grattis till lillebror. Vilket jättefint namn han fått. Väntar med spänning på foto med :O)
  Kram Yllis
 8. ...så det blev August alltså? Vi som lobbade så hårt för Florian. Men August är också tufft.

  Allt väl med hela familjen? Hälsa maken så gott också.
  Kram!
 9. Vilken söt tjej, med spänne och allt! Fin mage du har!
 10. men OJ vad stor flicka Lucie har blivit! långt lockigt hår och allt, jättesöt. Vad skönt att det går bra med dagisinskolning. Och du mår bra trots att magen är jättestor?

  Har ni hittat nåt pojknamn som känns rätt nu? Den här sidan tyckte jag innehöll en massa bra förslag:
  http://hem.passagen.se/babysidan/ovanliga_pojknamn_a_c.htm
Visar besökarmeddelanden 1 till 10 av 13
 
Sidan 1 av 2 12 SistaSista
Kära besökare.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare (Ad blocker). Allt för föräldrar är ett annonsfinansierat community
och har därför valt att inte stödja användningen av annonsblockerare.

Avaktivera annonsblockeraren för att att få korrekt användareupplevelse.

Vänligen Allt för föräldrar