Visa profil: bossemor - Allt för Föräldrar

medlemspresentation bossemor

Medlemsnamn bossemor
Reg.datum 2004-04-19
Senaste aktivitet 2011-08-05
Presentation:

Hejsan! Jag är en 31-årig tjej som är mamma till Bo (5 år) som är världens gosigaste kille. Han är en flerhandikappad glad liten skrutt som skrattar ofta och hjärtligt! ( Bosse är född med ryggmärgsbråck och blev dessvärre hjärnskadad och blind när han var 1 år) Bosse älskar musik, att gunga och ingen kan smacka med tungan som lill-Bo :)! Bosse har börjat prata en hel del och har nu bl.a lärt sig att säga: Ja äjjka dej, mamma! och Tycke om min mamma! *varm i mammahjärtat* Och inte nog med det, nu kan han även räkna till 10!! Rekordet är nu 53 (!) ord i rad från sången Lille katt och 31 engelska ord från Beatles Hey Jude! Han är ju så in i bänken duktig våran lillkille *stolt så jag spricker*!


I slutet av november 2007 blev Bosse storebror..eller gojebjoj som han säger själv :)! Vår lilla Majken är underbart söt och gosig och vi är sååå glada att hon kom till oss :)!


*Jag är för övrigt en skapligt glad och positiv tjej med en förkärlek till dokusåpor, julen, shopping, solen, små rosa blommor, pyssel, småkakor och sovmornar (som är få nu för tiden). Jag läser nästan överallt men jag håller mest till på sidorna; barn med hjärnskador, knappbarn, barn med flerhandikapp, namnsnack och ordet fritt. Hoppas vi syns bland inläggen!


*Det viktigaste är inte att aldrig falla, utan att resa sig efter varje fall!*

Vägg

Du m�ste vara medlem f�r att kunna skriva i denna medlems v�gg. Medlem blir du enkelt h�r »
 1. titta på gratis filmer http://www.nordic-tv.com
 2. Hej, googlade på VEPTR-stag och efter lite klickande hamnade jag här :o). Min dotter ska när som helst få ett sådant inopererat i väntan på steloperation. Om du har tid och lust får du jättegärna berätta lite om hur det gick för er Bosse (underbart namn föressten :o)). Jag är sällan på den här sidan så du får gärna maila mig: ginette61@hotmail.com.
  Kikar runt lite på din sida också :o)
 3. hej hej igen... var tvungen att kika på dina bilder... såå söt hon är i nya mössan.. Busunge där.. !! Läste om stuntet i spjälsängen.. vilken tur att du var där... Nu ska jag genast gå och flytta ner botten i Wiktors säng..
  kramis..
 4. Okej, ja de är verkligen fina! Önskar jag var så där duktig! :) *kram*
 5. hej! varit här och kikat! vilka fina barn du har! :) Har du gjort de där djuren? De är jättefina!
 6. tjenare... Nu du.. har jag laddat upp några av de senast tagna bilderna.. Tänk.. snart börjar vissa fylla 1år!!!
  kram kram
 7. Kikar in här dårå... var in till dig på FL, skulle skriva i din GB, men FL funkar inte alls för mig... har du med problem där???

  kramar "Moddan"!
 8. Hej hej Bossemor.. bara jag som är inne och kikar på dina fina barn.. och dina barnvagnsmobiler.. jätte jätte söta är de allihoppa!!!

  kram från WWmor.. eller Willesmor ;-)
 9. Tack för omtanken,
  /Kat
 10. hejsan!
  kikar förbi ,vilken söt liten tös :)
  Grattis

  kram
Visar besökarmeddelanden 1 till 10 av 99
 
Sidan 1 av 10 123 ... SistaSista
Kära besökare.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare (Ad blocker). Allt för föräldrar är ett annonsfinansierat community
och har därför valt att inte stödja användningen av annonsblockerare.

Avaktivera annonsblockeraren för att att få korrekt användareupplevelse.

Vänligen Allt för föräldrar