Visa profil: Helene Noella Moltas - Allt för Föräldrar

medlemspresentation Helene Noella Moltas

Medlemsnamn Helene Noella Moltas
Reg.datum 2004-06-06
Senaste aktivitet 2007-01-24
Presentation:
Hej jag heter Helene och blir 38 (hua) i år, jag har en dotter född sept -03(Vendla NOELLA) och Pär MOLTAS Xander kom med planerat snitt den 18 april 2005, 10dgr före bf, 3705lång och 51 cm. Med på förlossningen var ett reportageteam från Vi föräldrar, så Moltas födelse är väl dokumenterad:) Han blev min sambo Dennis´ 5:e barn. De andra är 16, 21, 25 så de är redan "stora". , 1/10-05 kommer vi att flytta till Landvetter utanför göteborg. Spännande att flytta från östkusten till västkusten... Jag kommer att vara mammaledig hela 2006 och med Moltas och en 2-åring är det inga problem att få tiden att gå. Ett av mina största intressen är att resa - ofta- Dennis säger att jag alltid måste ha en bokningsbekräftelse på kylskåpsdörren. Noella har varit utomlands 6gnr på 18 månader.. Nu efter 4mån så inser vi att vi fått en liten sjusovare, till skillnad mot storasyster som sov -3 timmar/dygn de första 3månaderna. Nu har Moltas fått sitt första pass och flög mot 1v i Barcelona (aug)Nu håller vi på att packa väskorna för en luff i Thailand på 3v. , finns oftast på vårbarn-05, höstbarn -03, resor och lite överallt.Kolla även min nya blogg: http://helenenoellamoltas.blogg.se ska försöka uppdatera den varje vecka.

Vägg

Du m�ste vara medlem f�r att kunna skriva i denna medlems v�gg. Medlem blir du enkelt h�r »
 1. titta på gratis filmer http://www.nordic-tv.com
 2. Onejdå... räknar -endast- mat. Om du läser bloggen så ser du vad jag räknar med i budgeten. Lite av tanken är att äta det jag har hemma. Ofta har man mer hemma än man tror. Ofta tittar man i kyl och skafferi och konstaterar att man har "inget" hemma, trots att det är nästan fullt... *ler*.. Och var bor du då? Får ta en titt igen på din presentation.. :)
 3. :).. tack.. vet inte om du tänkte rätt men skrev fel.. 500 kr/ månad har jag i budget... 125 kr/vecka... Men det är ju bara till mig, barnen är inte hemma. :)
 4. Vilka himla fina namn dina barn har! mvh//Izzi
 5. = )
  Jag ansträngde mig lite så att man faktiskt kan ana vem jag är. Men den måste uppdateras.... men tiden rinner ifrån mig! Kramar
 6. Ja, jag har hittat ett par sidor nu där jag kan beställa muffinsformar. Ska kolla i en affär inne i stan också där jag misstänker att de kan ha dem.
  Gränsen till Göteborg är Sävedalen. Bor här sedan ett år tillbaka.
 7. Hej ;) Min 05:a är född i setember :)
 8. Hej!
  Kikade in här, har läst om dina resävnetyr på resa m. barn. Har "pratat" med dig där nån gång. Vi ska till thailand snart...så jag har fått en hel del tips av dig där! ville bara lämna ett avtryck innan jag gick härifrån! Ha det så giott!
 9. Hej Helene!
  Måste bara säja HEJ!!
  Hoppas allt är bra med er, o att ni trivs på västkusten??...
  Hör av dig om du har tid o lust nåt, med ett litet mail: ulrika@calypso.se

  Ha det bra!

  Ulrika Lindén Tjuvholmen, Nyköping
 10. Jo trots känner jag till. Ina min äldsta flicka kan gå men vill inte. Så när hon inte får som hon vill lägger hon sig platt fall och illvrålar =)
  Måste säga att det är väldigt fina namn dina barn har. Har alltid varit förtjust i annorlunda namn.
  kramar Zandrah
Visar besökarmeddelanden 1 till 10 av 61
 
Sidan 1 av 7 123 ... SistaSista
Kära besökare.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare (Ad blocker). Allt för föräldrar är ett annonsfinansierat community
och har därför valt att inte stödja användningen av annonsblockerare.

Avaktivera annonsblockeraren för att att få korrekt användareupplevelse.

Vänligen Allt för föräldrar