Visa profil: ullet - Allt för Föräldrar

medlemspresentation ullet

Medlemsnamn ullet
Reg.datum 2004-11-15
Senaste aktivitet 2014-11-19
Presentation:
Tänk dej en vacker sommar dag..
Träden vajar sakta i vinden, det är soligt och varmt i luften och du går i en djup skog. Allt är grönt och doftar friskt, solen skiner genom trädkronorna i ett lysande dis. Fåglarna kvittar glatt och du känner hur den friska luften får dej att andas lugnare, djupare och fylla din kropp med energi. Du tar av dej skorna och vandrar fram med bara fötter på den varma marken, stigen är krokig men mjuk...
Livet är en sådan skogspromenad. Livet är en vacker skogspromenad i en vacker omgivning, fyllt av energi och av skönhet..

Men på den skogspromenaden kan det hända att du snubblar över en trädrot när du tittar uppåt på grenverket. Kanske du trampar in en sticka i en tå och har svårt att halta dej hemåt, du trillar på en sten och slår sönder knäna men blir skogen mindre vacker för det?
Nej. Skogen är densamma, livet är detsamma trots vad som händer oss, olyckor händer, svåra saker händer och vi kan ha svårt att ta oss fram men ändå är livet den där vackra skogen, där vi får uppleva solen, ljuset, värmen, luften även om vi har det jobbigt. Det är inte livets fel att svårigheter händer, det är upp till oss att se skönheten i livet trots allt.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Jag är 42 år, har tre barn, gift, förvirrad, utbränd, vidbränd, ogräddad, glad, snäll, arg, utåtriktat blyg och tämligen knäpp, en rätt sammansatt människa alltså.
Älskar latinska blomnamn, har ett osunt förhållande till mina pelargoner, sätter frön och njuter av att se dom komma upp.
Ehlers-Danlos är en bindvävssjukdom jag har och jag pratar gärna om den om du frågar!
I min familj finns både Tietz- Waardeburger syndrome type IIA, MS (Multipel Skleros) och EDS (Ehlers Danlos syndrom), yngsta sonen har än så länge diagnosen: NÄSL- Normal Än Så Länge, vi får se hur länge det håller sig. :-D

Bloggar:
http:gammelbyn.blogspot.se

http://porr-ullet.blogspot.com/


Vägg

Du m�ste vara medlem f�r att kunna skriva i denna medlems v�gg. Medlem blir du enkelt h�r »
 1. titta på gratis filmer http://www.nordic-tv.com
 2. titta på gratis filmer http://www.nordic-tv.com
 3. Gärna
 4. Hej hej Har du varit hos Solveig i Rödningsheden? Hon säljer en masa sommarplantor varj sommar. såg att vi har tre gemensamma vänner i fb.
 5. Hej! Ville bara tacka dig för dina lugnande ord angående pott träning. Då är det inget att oroa sig för.. Jag ska testa mig farm och inte pusha. :) Tack så mycket..
 6. Kikar in här. Blev grymt imponerad av din viktförlust (fast nå´n förlust kanske du inte tycker det är....?). Hur lyckades du med det....? /-sus-
 7. Aha! Jag har bott många år i Lycksele åxå. *räknar* Nästan 10 år sammanlagt.
 8. Vad kul att se hur du ser ut! Och det är klart att det är en Plorp du håller
 9. Kul att du joinade:-)
 10. :) Jo du har så rätt. Jag är från Tärnaby. När jag pratar så pratar jag inte så brett som det kanske verkar. Men ibland har jag svårt att hitta rätt ord på svenska och använder då gärna dialekt, norska eller engelska istället.
  Är du nånstans här ifrån?
Visar besökarmeddelanden 1 till 10 av 318
 
Sidan 1 av 32 12321 ... SistaSista
Kära besökare.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare (Ad blocker). Allt för föräldrar är ett annonsfinansierat community
och har därför valt att inte stödja användningen av annonsblockerare.

Avaktivera annonsblockeraren för att att få korrekt användareupplevelse.

Vänligen Allt för föräldrar