Visa profil: Animisha - Allt för Föräldrar

medlemspresentation Animisha

Medlemsnamn Animisha
Reg.datum 2005-01-12
Senaste aktivitet 2013-10-01
Presentation:
Mitt i livet har jag hittat mitt livs stora kärlek. Vi har gift oss och lever tillsammans med hans son på halvtid. Första halvåret som bonusmamma befann jag mig i ett semipermanent chocktillstånd, men numera går det väldigt bra och jag uppskattar min mans pojke, som har blivit en jättefin tonåring.

Kärnan i mitt jobb är att göra utredningar av barn. Jag tycker att det alltid är lika spännande att lära känna ett barn och vissa kan väcka starka känslor av värme och ömhet. Eftersom jag inte själv har barn har jag tyckt mycket om att ha ett jobb där barn är det viktiga.

På fritiden försöker jag hålla mig i form; annars studerar jag mycket neuropsykologi. Jag är nöjd om jag kan vara tillsammans med min man och det kan jag väldigt mycket. :)

Jag läser gärna och mycket. Här kommer min topp tio:

Marianne Fredriksson – Den som vandrar om natten
Helen Dunmore – A Spell of Winter
Tonke Dragt – Ogen van tijgers
Selma Lagerlöf – Charlotte Löwenström
Maeve Binchy – The Glass Lake
Tarjei Vesaas – Isslottet
Nicholas Evans – The Loop
Åsa Nilsonne – Smärtbäraren
Amy Tan – The Joy Luck Club  
Ann Patchett - Run

Vägg

Du m�ste vara medlem f�r att kunna skriva i denna medlems v�gg. Medlem blir du enkelt h�r »
 1. titta på gratis filmer http://www.nordic-tv.com
 2. titta på gratis filmer http://www.nordic-tv.com
 3. Hej ! tittar in och tycker att du verkar vara klok!
  Kram Maxime
 4. Hej

  Det var lite lustigt att du svarade på mitt inlägg på Alternativmedicin, för sist vi hördes av var i samma veva som jag började på mitt nya jobb efter arbetslöshet och mammaledighet med Aliette. Bland det sista jag skrev i meddelandet till dig 2005-09-12 var ju
  "det enda som skulle kunna göra det hela bättre vore om jobbet låg i Södertälje *s*"
  Nu är det verklighet, fast på nytt företag, Scania. Jag tog steget att lämna Ericsson för en andra gång och det efter 12 år. Det var läskigt men nu känns allt bra och jag har bara 12 minuter till jobbet efter att jag lämnat barnen :-) Härligt att slippa sitta i trafiken. det tog mig från 2 timmar till 4 timmar.

  Hur är det med dig? Grattis till den nyfunna kärleken, låter alldeles underbart. Här försöker vi få livet gå ihop, sambon med sina två jobb plus halvtidsstudier, barnens aktiviteter och så klämma in egna aktiviteter och lite tid för att umgås med bara sambon. Ett pusslande men det går. I december måste han vara färdig med sina studier, sedan lättar det ganska rejält.

  Reser du fortfarande mycket? Det gör inte jag och jag saknar det så mycket. Jag har varit iväg på några få tjänsteresor med nya jobbet och lite privat.
  Hänger du inne på Funbeat? Själv har jag äntligen kommit igång med att prioritera mig själv framför jobb och delvis familjen. Har börjat hålla koll på mina träningar på Funbeat :-) Får se om jag ska springa Järnaloppet i höst eller inte.

  Må så gott // Nell
 5. Dank je wel. In het echt is ze nog veel liever :)
 6. Jag var här och läste för jag gillade ditt nick.
  Tack
 7. Hej, vad roligt att du kom ihåg min första dag *ler*
  Jo du har alldeles rätt, jag är helt slut. Efter 30 minuter på jobbet så var jag på mitt första projektmöte, varför vänta *s* Det var ett möte i min stil, agenda med tider, tider som hölls och effektivt *ler* Tyvärr så fanns jag inte i "systemet" än så jag kunde inte använda någon dator och man har inte kunnat beställa den andra utrustning jag behöver som t.ex. telefon eller kunnat skaffa rikskuponger etc. men men det fixar sig snart hoppas jag.
  Det blev till att be kollegan att skriva ut material i papperformat som jag sedan satte mig att läsa.

  Allt gick bra med barnen, det var min största oro, iaf med lilla Aliette som skulle få en relativt lång dag på 7 tim på förskolan och sedan till mormor och morfar. Men det hade gått så bra, hon åt frukost och sov 2 ggr. Det var mest detta jag var funderasam över hur det skulle gå.

  Jag ser fram emot en ny dag i morgon och många gamla arbetskamrater får jag arbeta med igen och det var trevligt och så en massa nya trevliga människor, det enda som skulle kunna göra det hela bättre vore om jobbet låg i Södertälje *s*

  Må så gott och tack så mycket för hälsningen, det värmde
 8. Tack! vad snällt sagt ;)
 9. Vilket vackert nick du har valt!
 10. Hej igen,

  tack för stavningshjälpen *ler* jag brukar missa en massa bokstäver eller vända på dem när jag skriver för jag skriver så snabbt, kanske borde jag skriva lite långsammare, fast just nu räcker inte tiden till att sitta så mycket framför datorn och plita så då msåte det gå snabbt *s*

  På tal om arbetslösheten så verkar det ljusna, jag skall på intervju med peronalansvarig någon gång nu under sommaren för att eventuellt börja arbeta igen i slutet av augusti. Egentligen för tidigt enligt mig med tanke på dotterns ålder, men just nu har jag inget val och det är en kanonkul jobb, kommer tillbaks till Ericsson. Jag får försöka kombinera jobb och familj på bästa sätt. Men före det skall jag njuta av juli och augusti med familjen *ler*

  Må så gott
Visar besökarmeddelanden 1 till 10 av 13
 
Sidan 1 av 2 12 SistaSista
Kära besökare.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare (Ad blocker). Allt för föräldrar är ett annonsfinansierat community
och har därför valt att inte stödja användningen av annonsblockerare.

Avaktivera annonsblockeraren för att att få korrekt användareupplevelse.

Vänligen Allt för föräldrar