Visa profil: vinecooler - Allt för Föräldrar

medlemspresentation vinecooler

Medlemsnamn vinecooler
Reg.datum 2005-07-13
Senaste aktivitet 2011-08-27
Presentation:
Jag har börjat spara till min andra miljon den första misslyckades. Jag är av den exklusiva årgången 72, så jag är rätt dyr. För tillfället håller jag på och ökar mitt värde ytterligare. OM DIG Namn: Anna-Carin Kön: fortfarande oklart men det lutar åt kvinna Ålder: 30+ moms Längd: beror på vilka skor jag har Vikt: Hade jag Nickname: Vinecooler Hårfärg: blond med inslag av grå!!! Ögonfärg: blågrön HAR DU NÅGONSIN Jobbar som: Det undra jag med men jag och micke bintfelt förutom att han får gå på festerna jag får komma på efterfester......www.soldathemmet.se Blivit kysst: det har hänt Ätit sushi: Nej. Stått på scen: jodå, för längesen. Blivit dumpad: Nä. Varit ihop med någon som varit otrogen: nja, en gång för riktigt längesen. Varit med om en bilolycka: Ja. Sett smurfarna: Ja! Klättrat på berg: det beror på vad som räknas till berg. Sett vita huset: Nej Förresten den på tv eller i verkligheten. ANTINGEN ELLER Kallt eller varmt: Varmt. Spets eller satin: På vad? Satin Blått eller rött: Rött. Regn eller snö: sommarregn är fint. och vintersnö Ull eller bomull: Bomull Rosor eller tusensköna: rosor Vår eller höst: Våren om man slapp blåsten Historia eller vetenskap: Historia... ? Matte eller engelska: engelska Öl eller cider: Inget av det INOM DE SENASTE 48 TIMMARNA Har du haft ett seriöst samtal: Ja, Beror på om man kan kalla seriöst med en 2 åring. Kramat någon: Jo Kommit sams med dina föräldrar: Oftast inte Bråkat med en kompis: Vilken!!! ÖVRIGT Vad gjorde du förra sommaren: Och hur ska jag komma ihåg det!? vad är din värsta ovana: Vilken ska jag ta . Svär du för mycket: Nä, tror inte det. Försöker undvika det När duschade du senast: Imorse Vilken färg är det på dina byxor just nu: Svart med nå fläckar. Vilken färg är dina underkläder: Svarta o vitt Vilken låt lyssnar du på just nu: Är tvättmaskinens centrifug en låt??? Vad var det sista du sa: Hej då Vad är brevid dig just nu: Salig röra Hur ser ditt skrivbord ut?: Som ovan. Vad var det sista du åt: Kycklingsallad från Deli Vill du spendera resten av ditt liv med: Nån jag tycker om. Har du en lavalampa: Nej Hur är vädret just nu: Blåsig, solig vårdag Vad gjorde du igår natt: Antagligen sov. Vad gör dig glad: Mina barn Om du kunde åka vart du ville just nu, vart skulle du åka: Skulle vilja åka tillbaka i tiden. vill du ha barn: Räcker det inte med de jag har?. vad ska dom heta: Vad jag vet heter de Josse, Wille och Wilma Tänk på att inte dammsuga för ofta, dammtussarna är änglarnas tofflor och du vill väl inte att de ska frysa om fötterna?!

Vägg

Du m�ste vara medlem f�r att kunna skriva i denna medlems v�gg. Medlem blir du enkelt h�r »
 1. Hej, känner igen dig tror jag. Dels kände jag igen ditt nicknamn från f-liv, sen kände jag igen namnen på dina barn. Du känner igen mig med tror jag :). Vill bara berätta att min yngsta fått diagnos Grav Språkstörning. Hur går det för din pojke? (hittade dig via ett inlägg i forumet om språkstörningar). Vi bor ju i samma stad....och visst är det en evig kamp...
 2. Hej!
  Läste det du skrivit om sjukhusvistelse. Jag hoppas att din lilla starka tjej mår bra. Ta hand om er hela familjen!
 3. hej!
  Jo då jag har hälsat till jonas och han hälsa så mycket tillbaka.
 4. Hej du!
  Jo det stämmer att vi har en son som går på tallåsen och att jonas mamma heter Gerd.
  Mvh bammis
 5. Bara kikar in och säger hej. Hoppas släkten tog det bra och att du slipper bekymra dig för det i alla fall! Står reggad som man som du kanske ser, redax lovade att ändra men har inte gjort det så jag får bli en snopplös man :-) Men det är alexandra * 3 här i alla fall om inte poletten redan trillat ner *S*
 6. haha, jag vet inte om jag klarar allt... Man måste ju, eller hur. Just nu planerar jag för hur allt ska göras om för att slippa stridsmoment, typ hallen osv.

  Kan du inte maila: [email protected]
 7. funderar på om vi har varit i göteborg samtidigt? Hoppas din dotter frisknar till snart, inte roligt med feber.
 8. såg at du bor i gävle...min bror bor oxå där!
  lycka till m tjejen & mandarinen :-)
 9. Bara inne och kikar lite :-)
 10. Det är rätt lugnt, just nu sitter jag vid min egen dator hemma! Ska med jobbet ut en sväng ikväll, åker tillbaka imorgon. Andreas blev av med sitt sista drän tidigare idag, hoppas de förblir så.
  Sköt om er, "nya rapporter" kommer.
  Helen
Visar besökarmeddelanden 1 till 10 av 12
 
Sidan 1 av 2 12 SistaSista
Kära besökare.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare (Ad blocker). Allt för föräldrar är ett annonsfinansierat community
och har därför valt att inte stödja användningen av annonsblockerare.

Avaktivera annonsblockeraren för att att få korrekt användareupplevelse.

Vänligen Allt för föräldrar