Visa profil: lillpella - Allt för Föräldrar

medlemspresentation lillpella

Medlemsnamn lillpella
Reg.datum 2005-09-07
Senaste aktivitet 2009-08-30
Presentation:
Hej!*
Jag är 38 år och sambo med en underbar man. Vi har just blivit föräldrar till vårt andra barn. Äldsta dottern är snart 3 år och den nyfödda kom den 17 juni.
Jag har en jobbig graviditet bakom mig med svår foglosssning, flera infektioner och som avslutning en havandeskapsförgiftning, som krävde att man satte igång mig. Men mina medsystrar här på aff har varit ett stort stöd under resan!*Och nu ska jag njuta av min familj fullt ut igen.
Jag är intresserad av många frågor som rör barn, familj, uppfostran, förskola-skola och kvinnors villkor.
Jag tycker om att vara ute och röra på mig både i stan och på landet. Tycker också om att pyssla hemma, läsa, titta på film, laga och äta god mat samt umgås med familj och vänner.

Vägg

Du m�ste vara medlem f�r att kunna skriva i denna medlems v�gg. Medlem blir du enkelt h�r »
 1. Hej! Nu var det längesen jag skrev till dig. Jag har fullt upp om dagarna. Jobbar och busar med min lilla son(som inte är så liten längre)2.5 år, sen renoverar vi huset så jag hinner knappt att sitta vid den här "burken"
  Har ni det bra, full fart hela dagarna?
  Kramizar
 2. GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR. Hoppas ni får en underbar jul.
 3. Hello! Jag åker ut och in på sjukhuset ännu,har fått medicin men dom vet inte riktigt vad det är.Tur att man har frikort annars har det blivit dyrt.
  Visst är det underbart när man ser alla framsteg barnen gör.Våran lilleman ligger i förkylning och feber igen,jag undrar när det ska ta slut.
  Ha en fin helg,myyys massor. Kram
 4. Hej på dig vännen!
  Nu var det så längesen jag skrev något här inne. Hur mår du nu förtiden,går det bra med dina barn? Jag blir nog inte helt frisk, mitt BT är högt igen så nu äter jag tabletter och dom får jag nog ha hela livet,bläää.
  Annars är det bara bra, våran lilleman kryper och går med hjälp nu, jag tycker att det går för fort nu, vart har bebisen tagit vägen.
  Hoppas det är bra med er. Nu ska Erik ha lite gröt innan han ska sova. Kramizar
 5. Jobbigt med ditt BT. Hoppas att det snart rättar till sig. Inget kul när det är högt eftersom det ger huvudvärk.
  Skönt att koliken börjar bättra sig inge kul när det är ont i magen.
  Ha det gott,
 6. Hej svejs.
  Kul att höra från dig. Tösen börjar bli lite rund nu. har nästan slutat med tillägget nu. ger någon enstaka gång bara. Värken är dock min ständige följeslagare och jag har inte kunnat sluta med vare sig trokanterbälte eller värktabletter. Dragit ner drastiskt på citodonet då jag trodde att lilla S blev lite tröttare av det men panodilen occh jag är goda vänner forrtsatt.
  Kul att din lilla växer och frodas samt att du är bättre i fogarna.
  Jag har lånat en sjal av en väninna att bära S i och det funkar riktigt bra. Värt att prova jag har alltid burit i BB innan men detta var mycket bättre.
  Kramis från mig
 7. Tjenare :)
  Usch va jobbigt för dig,stackare.Här har vi legat i förkylning+feber,hela familjen i en hel vecka,lille Erik är inte bra ännu men är på väg att bli bättre.Det är lite jobbigt för han när han ska sova och vill ha sin napp,men den kan han inte använda pga tät näsa.Idag gick det lättare för han,vi droppar i näsdroppar och det hjälper bra.
  Mitt blodtryck var normalt för en månad sen,jag ska tillbaka i mitten av September för att ta trycket och pröver,sen ska jag till läkare i Oktober så jag kanske också får sluta med dom där pillrena.
  Jag hoppas verkligen att du får vila lite i mellan allt "stök",det behöver du.Ta hand om dig/er nu så hörs vi igen.Jag ska ner till Ullared nu på tisdag,ska se efter vinterkläder till ERik men vet inte riktigt vilken storlek han ska ha då,han har storlek 74 nu.Ha det gott,kramiz
 8. Stavgång går väldigt bra. Fast jag måste variera att ta stavar ibland och utan ibland. Man får bättre rotationsrörelser i ryggen utan stavar tycker jag (eller så är mina stavar för långa).

  Spädbarnstiden är ju jobbig men härlig. Kan du bli avlastad mera av din man eller släkt?(du vet, det där med att kräva mera :-) ).

  Jag förstår innerligt känslan av att ha en kropp som en gammal tant. Inte roligt alls. Men det "positiva" är att foglossningsbesvär inte bara kommer sig av att man är otränad, det finns andra parametrar också. Annars är det ju mångas fördom att får du foglossing så är du en soffpotatis. Jag fick mina första känningar i 17 årsåldern. 17 år och en kropp som en 80-åring. Hmmm...ganska mentalt jobbigt...
  Stor kram till dig som är trött, men lycklig :-)
 9. Hur går det för dig med lite bebis och höfter och allt annat?? Håller tummarna för att allt går bra :-)
 10. Hej sveh´js.
  Här hemma flyter allt på någorlunda.
  Vår lilla tjej är fortfarande liten. Hon har svårt att gå upp i vikt och tar av och till ett riktigt dåligt tag om bröstet. I nuläget måste jag återigen starta med tillägg till natten :(
  Mitt bäcken värker men jag försöker att kämpa på. JAg vet att det SKA bli bättre. Trägen vinner
  Måste äta värktabletter dagligen men jag har tänkt att nu snart ska jag börja träna försiktigt bara jag får SOVA lite mer någon natt.
  Promenader börjar jag med på torsdag då gubben börjar jobba och dagis och skola tar över. Verkligheten börjar nu.
  Kul att du mår bättre.
  KRAM
Visar besökarmeddelanden 1 till 10 av 32
 
Sidan 1 av 4 123 ... SistaSista
Kära besökare.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare (Ad blocker). Allt för föräldrar är ett annonsfinansierat community
och har därför valt att inte stödja användningen av annonsblockerare.

Avaktivera annonsblockeraren för att att få korrekt användareupplevelse.

Vänligen Allt för föräldrar