Visa profil: ~Maj~ - Allt för Föräldrar

medlemspresentation ~Maj~

Medlemsnamn ~Maj~
Reg.datum 2005-09-25
Senaste aktivitet 2015-03-09
Presentation:

Hej, jag är en stolt mamma till


tonårskille.........lycklig att jag fick


behålla honom och lycklig att han mår


bra. Min son fick


hjärnhinneinflammation när han var ett


år och fick svåra hjärnskador.


Denna älskar jag.


I år kommer nästan 100 000 kvinnor att bli mammor till handikappade barn. Har du aldrig undrat hur mammorna till handikappade barn blir utvalda?


Jag ser på något vis gud sväva över jorden, väljer sina instrument med noggrannhet och medvetenhet. Medan han observerar ger han sina änglar instruktioner att skriva i en stor dagbok Gud ger ängeln ett namn och ler "Ge henne ett handikappat barn" Ängeln blir nyfiken, "Varför just henne Gud? hon är så lycklig" "Precis", ler Gud. "Kan jag ge ett handikappat barn till en som inte kan skratta? det vore grymt" "Men har hon tålamod?" frågar ängeln "Jag vill inte att hon ska ha för mycket tålamod för då skulle hon drunkna i en sjö av självömkan och vanmakt. När väl chocken och misstron har lagt sig kommer hon ta itu med det. Jag har tittat på henne idag. Hon har rätt känsla för sig själv och en självständighet som är ovanlig och som så väl behövs hos en mamma. Du förstår, barnet som jag ska ge henne lever i en egen värld. Hon måste hjälpa honom att leva i hennes värld och det kommer inte bli lätt". "men herre, jag tror inte ens hon tror på dig". Gud ler. " det spelar ingen roll, det kan jag ordna. Hon är perfekt. Hon är tillräckligt självisk". Ängeln flämtar, "Självisk? är det en dygd?" Gud nickar. "Om hon inte kan skiljas från sitt barn ibland kommer hon inte överleva" Ja, här är en kvinna som kommer välsignas med ett barn som inte är perfekt. Hon vet inte om det men hon kommer avundas. Hon kommer aldrig att betrakta ett steg som vanligt. När hennes barn säger "mamma" för första gången så har hon ett mirakel och hon kommer veta det. När hon beskriver ett träd eller en solnedgång för sitt blinda barn, kommer hon vara en av de få som någonsin får se mina verk. "Jag ska ge henne kraften att se det jag ser...okunskap, grymhet, fördomar och ge henne styrkan att stå över detta. Hon kommer aldrig vara ensam. Jag kommer vara vid hennes sida varje minut, varje dag hela hennes liv, lika säkert som att hon står nu vid min sida. "Och hur bli det med en skyddsängel?" frågar ängeln. Gud ler. "En spegel kommer vara tillräckligt"


författare okänd

Vägg

Du m�ste vara medlem f�r att kunna skriva i denna medlems v�gg. Medlem blir du enkelt h�r »
 1. titta på gratis filmer http://www.nordic-tv.com
 2. titta på gratis filmer http://www.nordic-tv.com
 3. Underbart det gott så bra:)
  Kan tänka vad stark du måste vara o vad tajta ni är du o din grabb!
  Ha en jättefin fortsättning:)
 4. hej på dej

  du e en tapper kvinna. har ett solskensbarn med artrogryphos. Tycker synd om mig själv just nu för jag går igenom en svår separation. Dock, mina sger e ju små i jömförelse - bra att inse när självömkan slår till. Det du skrev tog rätt i solar plexus.

  lev väl

  mikael
 5. Säger också hej eftersom du kikat in på min sida. Jag har läst "dikten" du har på din medlemssida förr och det stämmer så himla bra tycker jag.
 6. Hej!
  Oerhört vackert skrivet. Sitter här och är så tacksam och glad för att det trots allt finns människor som du. Min minsta tjej föddes med hjärtfel (transposition) så jag har en liten aning om ditt liv. Ingen trodde väl egentligen att hon skulle bli så aktiv, ok men lugn. Tack Gud för alla fel de hade....hon går i 200 km/h och jag älskar varje sekund. Kramar i mängder.
 7. Säger hej eftersom jag såg att du kollat min sida
 8. Jättefint!

  Jag läste något liknande i en bok om nära döden upplevelser för länge sedan... så jag kommer inte ihåg vad den hette....

  Jag tror definitivt det är något mer än slumpen varför vissa får mera bördor
 9. Vad fint du skrivit i din info. Beklagar det som hänt din son, men ändå underbart att han klarade sig. Texten om hur mammorna till handikappade barn väljs ut är helt underbar, sitter här med tårar i ögonen efter att ha läst det.. Kram
 10. Krambomb! ;-) Jag gillar dej!
Visar besökarmeddelanden 1 till 10 av 43
 
Sidan 1 av 5 123 ... SistaSista
Kära besökare.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare (Ad blocker). Allt för föräldrar är ett annonsfinansierat community
och har därför valt att inte stödja användningen av annonsblockerare.

Avaktivera annonsblockeraren för att att få korrekt användareupplevelse.

Vänligen Allt för föräldrar