Visa profil: Thomas - Allt för Föräldrar

medlemspresentation Thomas

Medlemsnamn Thomas
Reg.datum 2006-05-13
Senaste aktivitet 2014-08-15
Presentation:
t.s.pa.ebh@blixtmail.se Hej och välkomna att läsa det lilla jag har att skriva . Jag tillgång till DryNites pyjamas byxor till er som har äldre barn som fortfarande behöver ha blöja på natten . DryNites finns i 2 storlekar för flickor & pojkar . Storlekarna är 4-7 år ,17-30 kg. 8-15 år 27-57 kg. Skriv till mig och berätta lite , så ska jag ordna prover till er .

Vägg

Du m�ste vara medlem f�r att kunna skriva i denna medlems v�gg. Medlem blir du enkelt h�r »
 1. Hej Tomas!
  Kul att få ett inlägg i gästboken.

  Jag har visserligen inga barn än men jag tycker att det är riktigt bra erbjudande du har för de som har barn. Jag tror att det finns ganska många som är i behov av större blöjor än de som har funnits tidigare, för dessa är ju egentligen ganska nya än så länge.
 2. Hej!

  Nu blev jag lite nyfiken. Hur kommer det sig att du är så snäll och ställer upp med drynities? :)
  Har en son som är 6 år och vi har just upptäckt dessa blöjor, men till det oxå priset. Har läst att vissa får dessa genom landstinget, men det har vi inte fått ngn info om tyvärr :(
  Mvh Anna
 3. Ett lite sent tack för dina vänliga ord. Saknaden är tung att bära i höstmörkret och jag blev glad att hitta ditt inlägg, det krävs inte så mycket.

  Hälsningar Åsa
 4. Nej då ingen fara, tog inte illa upp :)
  Ja jag hade som sagt ingen aning om att det fanns så stora blöjor i affärerna. Nu har vi ju blöjor från landstinget som kommer räcka i evigheter eftersom sonen bara har haft dem när vi varit på semester och aldrig hemma, så jag kommer troligen aldrig behöva köpa några blöjor, men det kan ju vara bra att veta ifall nån undrar :)
  Hälsningar Åsa.
 5. Va? I vanliga affärer? Menar du det? Seriöst eller skojar du med mig? Har jag aldrig sett, men å andra sidan är det ju några år sedan jag kollade så noga på blöjhyllorna :)
Visar besökarmeddelanden 1 till 5 av 5
 
Kära besökare.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare (Ad blocker). Allt för föräldrar är ett annonsfinansierat community
och har därför valt att inte stödja användningen av annonsblockerare.

Avaktivera annonsblockeraren för att att få korrekt användareupplevelse.

Vänligen Allt för föräldrar