Visa profil: missminna - Allt för Föräldrar

medlemspresentation missminna

Medlemsnamn missminna
Reg.datum 2006-08-08
Senaste aktivitet 2011-10-18
Presentation:

Minna var mitt namn, 24 år. Jag är mamma till Noah 4 år (från ett tidigare förhållande) och sambo till Jonas, 28 år.


Till vardags jobbar vi på Volvo båda två, men utöver det så finns det lite tid till fiske, husvagnsliv, dagsutflykter m.m


Familjen bor på landet, och då menas verkligen på landet, ni vet, bland kossor och träd osv osv... och trivs otroligt bra! =)


 

Vägg

Du m�ste vara medlem f�r att kunna skriva i denna medlems v�gg. Medlem blir du enkelt h�r »
 1. Hej! Tänkte bara kolla hur det gick med hunden. Hoppas allt löser sig!
  mvh Fröken Blinka
 2. Ja, jag förstår hur du menar.Det här kommer nog lösa sig på bästa möjliga sätt. Blir det så att han flyttar så stör inte det mig speciellt mycket. Jag har ju adelia här:D och hon är faktiskt allt jag behvöer:)
 3. Ja,det är väl bara att hålla ut och hoppas att allt löser sig till slut..:S
  Men nu har han till och med sagt att han funderar på att flytta upp till borås själv och att han får ta adelia varanna helg. Hur jävla engagerad är han då i henne? Jag fattar inte varför han inte tar sitt ansvar..
 4. Nej, det stämmer det du säger. Men tro mig när jag säger att jag har försökt prata med honom. Men det är precis som att han vill få mig att må dåligt...det är så svårt att förklara. Men han sätter sig emot mig och är negativ mot allt..:(
 5. Jag har sagt att han får ta och hitta en lägenhet men han vägrar utan anser att jag och adelia ska hitta en lägenhet. Men saken är att detta är en trea och han behvöer absolut Inte en trea själv! om det nu är någon som ska behålla denna lägenheten så är det i såfall jag och adelia. Men jag orkar inte bråka om det utan jag får väl hitta något..

  ALltså,vi bråkade för mycket helt enkelt..och ingen av oss orkade med det längre. Det var så mycket som hade hänt och vi orkade inte bearbeta det längre.
 6. Men du har varit riktigt stark, jag själv förstår inte hur du har lyckats alldeles själv i sex månader. Jag beundrar dig.
  Men sen så är det ändå våra barn vi pratar om, och vi gör ju allt för dom.
  Så nu har jag nog kommit till den insinkten att om nu inte mitt ex vill spendera tid med sin dotter så är det han problem. Det blir ju i och försig ett problem för min dotter så småningom också...
  Men just för mitt ex, han kommer inte kunna känna sin egen dotter så som jag känner henne.
  Och jag vill verkligen ge allt till min dotter för att hon ska känna sig säker och ha kul....
  det är jobbigt ibland..när det blir för mycket och man är för trött.
  Just nu så får jag Så mycket negativt på mig från mitt ex att jag inte änns vet vart jag ska ta vägen...allt jag säger eller gör blir fel.
  det ända han gör när han kommer hem är att lägga sin på soffan och kolla på tv medans våran dotter skriker om uppmärksamhet! och jag måste diska, för det gör ju inte han...och jag orkar bara inte tjata på honom..för han lyssnar ändå inte..
 7. Men hur fungerar erat förhållande nu? Bråkar ni om han fortfarande?

  men jag vet inte riktigt vad jag ska göra för hans mamma lägger sig i Allting! Och så som hon vill ha det, blir det lixom:( och jag står här alldeles själv. Men jag har ändå aldrig kännt mig så här stark samtidigt som jag är så svag...
 8. jag är bara rädd för att han ska ta adelia ifrån mig. Har han någon rätt att göra det? Han vill ju ha adelia varannan vecka om inte mer, men det kan väl knappast fungera eftersom att jag är mammaledig? :S
 9. Hejsan!
  Nja, det är väl inte så bra med mig just nu. Det är så lågt som det kan bli tror jag...
  är du också ensam? hur fungerar det?...

 10. Kollar in :).
  Kul att du och killen gör ett försök igen. Hoppas det går bra.....
  kram Tinna
Visar besökarmeddelanden 1 till 10 av 19
 
Sidan 1 av 2 12 SistaSista
Kära besökare.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare (Ad blocker). Allt för föräldrar är ett annonsfinansierat community
och har därför valt att inte stödja användningen av annonsblockerare.

Avaktivera annonsblockeraren för att att få korrekt användareupplevelse.

Vänligen Allt för föräldrar