Visa profil: Rubensmamma - Allt för Föräldrar

medlemspresentation Rubensmamma

Medlemsnamn Rubensmamma
Reg.datum 2007-06-28
Senaste aktivitet 2017-04-27
Presentation:

Hej jag är 24 år och har 2 fantastiska killar, en som heter Ruben, han föddes den 18/1- 08 V 40+4. Min lilla kille nr 2 heter Troy, han föddes den 2/1- 12 V 36+0


Vi bor i Vellinge utanför Malmö tillsammans med min sambo Johan (Troys pappa) och hans dotter Cornelia. 

Vägg

Du m�ste vara medlem f�r att kunna skriva i denna medlems v�gg. Medlem blir du enkelt h�r »
 1. Hej Corine!
  Vilket jättefint kort du har! Hoppas själv kunna ta ett sådant nästa år :)

  Kram
 2. Ja, de blir en intensiv period när det känns som om allt händer med våra små älsklingar! Går så rackarna fort.

  Idag har vi inskrivning, så de känns spännande. Blir även att boka tid för ul. Börjar synas lite mer nu. Men min mage blev inte så stor med Noel, så jag har inte väntat mig n¨ån bautamage nu heller. men vi får se :)

  Är lite skönt nu när Noel blir äldre, för inne kan han sitta själv i sin lekhörna och leka med sina saker, och samma ute.. han roar sig ganska bra själv, och promenerar omkring och kikar på saker när vi tex är i skogen och promenerar.
  På måndag börjar inskrivningen på dagis. Känns bra att han ska få vara där några timmar i veckan sen. Jonas pluggar heltid och jag halvtid, så då får vi lite mer tid för det och se har vi laddat batterierna till när Noel kommer hem. Men det blir bara 15 timmar i veckan till en början.

  Har ni funderat nått på när Ruben ska få börja?
  Kram
 3. Noel gör framsteg typ varje dag nu. Han låter brummande ljud när han leker med sina bilar. Men sen har han även börjat klättra, vilket ger mig smärre hjärtattacker. Är uppe på en stol på nolltid vilket känns oerhört läskigt. Han älskar att leka kurragömma, men bara att leta upp mig när jag gömt mig.
  Sen har jag knappt hunnit tänka nått alls på graviditeten, går in i v 17 i helgen och jag kan liksom inte fatta det. Vi är snart halvägs och jag har knappt ägnat det en tanke, haha.
  Känns knasigt men underbart!
  Vad har Ruben gjort för framsteg nu sista tiden? Kan tänka mig att det händer mycket hos er med.
  Kram
 4. Hej, är inte på datorn ofta nu :) Finns knappt tid. Tänkte bara berätta att vi nu väntar barn nr. 2 som är beräknat till i april :D Så de känns jättespännande och superkul att Noel ska få bli storebror. Var också in och kikade på din blogg nyss, oj så söt Ruben är alltså. Och vad stor han blivit. Hoppas allt är fint med er! Kram
 5. ja jag får väl säga hej.. har vart och snokat lite ;)
  kram!
 6. Hej! Det är du som känner ditt barn bäst och ser hur han reagerar. Testa dig fram och känn efter vad som känns rimligt! Visst ska man lyssna på råd och tips, men när det väl gäller måste man lita på sig själv och känslan för vad som är rimligt.
  När jag hade en matpaus med min dotter så började jag om nästan som från början. Bara några teskedar smakisar till lunch och framförallt så var jag mer inne på att det skulle gå i hennes tempo, dvs låta henne styra. Samtidigt ska man ju inte vara rädd för att ställa krav på barnen med sådant man vet att de klarar. Vill man inte amma ett barn som börjat äta ska man givetvis inte göra det enbart för att barnet vill. Vill man att barnet ska börja äta mer mat, kan man inte hålla på och kompensera med annat (godare?) som välling eller bröstmjölk. :)
  Mina barn har gillat fruktpuré, om jag doppat maten i lite fruktpuré har den slunkit ner lättare.
  Lycka till!
 7. haha det är lugnt jag glömmer oxå datan ibland hehe :) hur har helgen varit? Kram
 8. jodå jag vet att det är en lillebror! Underbart en av varje! En sessa o en prins! vad gör du annars om dagarna? bara mammaledig o njuter? kram
 9. Ja men precis .. Skönt oh höra att allt är bra med er . =) Det är bara bra med oss oxå !
  Ska ta meei en dusch nu medans snuttan sover oh Tuvaliees Mormor är här .. =)
 10. oj va stor han e! Själv fick jag veta att jag är gravid igen för en en o en halv timme sen nånting. Men mitt socker e så dåligt så ja tror inte de går vägen den här gången heller tyvärr. Men jag visste om de innan jag gjorde testet, va precis soom förra gången. Hoppas hoppas hoppas..
Visar besökarmeddelanden 1 till 10 av 158
 
Sidan 1 av 16 123 ... SistaSista
Kära besökare.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare (Ad blocker). Allt för föräldrar är ett annonsfinansierat community
och har därför valt att inte stödja användningen av annonsblockerare.

Avaktivera annonsblockeraren för att att få korrekt användareupplevelse.

Vänligen Allt för föräldrar