Visa profil: Saria - Allt för Föräldrar

medlemspresentation Saria

Medlemsnamn Saria
Reg.datum 2007-07-25
Senaste aktivitet 2014-08-19
Presentation:
 


I mars 2008 föddes Prinsen. Ett fantastiskt litet underverk

 


I juni 2010 föddes mirakel nummer två. En underbar lillebror.I december 2011 fick vi äntligen träffa våran efterlängtade tredje skatt.

 

 


Mamma och Pappa är världens stoltaste.
Älskar er!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vägg

Du m�ste vara medlem f�r att kunna skriva i denna medlems v�gg. Medlem blir du enkelt h�r »
  1. Hej! Jag är lite snurrig minns inte vad jag svarat på eller itne svarat på! Ebba är väldigt stolt över lillebror. Första dagen var jobbig dock men nu verkar lalt bara positivt. Hur går med lille Nils? Hur fungerar amning? Svante mest sover och äter hela tiden. När man börjar bli lite alertare på morgonen, sover just nu bort hela fm. Så kan vi ju ta en fika med våra bebisar!
  2. Hej! Nu har jag fått en liten Svante. Han föddes 31 mars. Jag var lite nervös innan förlossningen men den gick så mycket bättre än vad jag kunnat drömma om. Jag tog epidural, det hade jag bestämt mig för innan. Så när det började göra så där olidligt ont sa jag att jag vill ha EDA och det hjälpte så bra. Sen hade jag lustgas också. Hur är det med dig nu?
  3. Hej igen! Det verkar inte som det är på g här så det tror jag inte du behöver fundera på. Jag har inte varit så flitig att jag skrivit upp mig på listan bara. Nästan överkurs för mig ;-) Har du bestämt dig för vad du vill ha för smärtlindring? Just nu är det mitt stora intresse att ta reda på allt om förlossningen :-)
  4. Hej! Hur har det gått för dig? Kommit någon bebis? Har haft lite förkänningar men nu känner jag mig knappt gravid (inte riktigt sant) så det lär dröja. Lycka till//Veronica
  5. Hihihi, jo jag är här, men jag ligger lite lågt ;o)
  6. Välkommen till AFF....
Visar besökarmeddelanden 1 till 6 av 6
 
Kära besökare.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare (Ad blocker). Allt för föräldrar är ett annonsfinansierat community
och har därför valt att inte stödja användningen av annonsblockerare.

Avaktivera annonsblockeraren för att att få korrekt användareupplevelse.

Vänligen Allt för föräldrar