Visa profil: cornelia19 - Allt för Föräldrar

medlemspresentation cornelia19

Medlemsnamn cornelia19
Reg.datum 2007-10-15
Senaste aktivitet 2011-12-22
Presentation:
Jag är en glad och social tjej  som bor i Uppsala med min sambo och våran dotter Cornelia på 2 år. Väntar nr 2 till den 5 November!

Cornelia föddes 12/6 2008 och vägde 3530 gram och var 51 cm lång. Hon förlöstes med akutsnitt då hon låg snett och foster ljuden gick ner.

Min största Hobby är fotografering, jag har fotat några modeller men lär mig något nytt varje dag annars är min modell min dotter.


Jobbar nästan dagligen känns det som, jobbar i hemtjänsten.

Efter 1 MA i Juli 2009 och ett MF i November 2009 så visade graviditetstestet posetivt, änteligen!

5 November väntas liten enligt RUL!

Vägg

Du m�ste vara medlem f�r att kunna skriva i denna medlems v�gg. Medlem blir du enkelt h�r »
 1. Gruppen är startad! Kolla under grupper (längst upp till höger på denna sida), vi heter Uppsala med omnejd...och anmäl dig. Ny träff inplanerad.
 2. Hej! Såg inte ditt meddelande förrän nu. Inte så bra på det här... :) Här är allt bra, förutom att jag måste börja äta ännu mer järn. Hoppas allt är bra med dig oxå!
 3. Hej. allt bra? =)
 4. 8 dagar jvar har ja nu;) du då?
 5. hejhej, kan inte var inne lika ofta längre eftersom vi precis har flyttat så har bredbandet inte hunnit komma ännu...det kunde ta upp till fem veckor... låter jobbigt med mag verk..själv har jag väääldigt ont i ryggen, min barnmorska sa att det är "tidig foglossning" så det är väl bara att härda ut=) kram
 6. Hej,

  nej har inte fått reda på vad det var. Det vart bättre i helgen så nu är jag bra igen skönt som fan. Fick ju lov att åka in till förlosningen i torsdags och ta massa prover mne det visade inget konstigt.
  Hur går allt för dig då??
 7. joda, nu börjar jag må bättre...illamåendet är borta och så.. själv då?
 8. ja, det är faktiskt roligt, men det är väldigt mycket jobb.. hälsomässa? :) det var något nytt :) vad gjorde ni där?
 9. Nej det ttror jag knappast för jag blir som sämst i magen på eftermiddagarna och nu dom 2 sista nätterna har jag vaknat på natten av att jag måste på toa för ja är så dålig i magen helt sjukt. Lämnade in avföringsprov idag så jag hoppas odm hittar något annars blir jag tokig för jag orkarinte ha det så här mer.
 10. jo, precis... det stämmer :) det gäller väl bara att stressa ner lite och inte tänka så mycket på det, så kommer det nog snart :) hade också velat ha ett litet sommarbarn :) ska bara ta det lugnt, träffa familjen. jag o min sambo har precis köpt hus med så det är fullt upp med det :) du då? kram
Visar besökarmeddelanden 1 till 10 av 25
 
Sidan 1 av 3 123 SistaSista
Kära besökare.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare (Ad blocker). Allt för föräldrar är ett annonsfinansierat community
och har därför valt att inte stödja användningen av annonsblockerare.

Avaktivera annonsblockeraren för att att få korrekt användareupplevelse.

Vänligen Allt för föräldrar