Visa profil: Miss_Piggy - Allt för Föräldrar

medlemspresentation Miss_Piggy

Medlemsnamn Miss_Piggy
Reg.datum 2008-04-24
Senaste aktivitet 2012-07-21
Presentation:

86:a som väntar sitt andra barn i september/oktober 2011. Bor med sambon som funnits i mitt liv sedan februari -02, och vår dotter som föddes november -08 :)


Jobbar i klädbutik, läser mycket böcker, älskar musik... Depeche Mode, David Bowie, Queen, The Killers, Ashbury Heigts, Kite.. för att nämna några ;) 


Kika gärna in på min blogg och följ min dotter och snart även hennes lillasyster/bror :)


http://ericalirsjo.blogspot.com

Vägg

Du m�ste vara medlem f�r att kunna skriva i denna medlems v�gg. Medlem blir du enkelt h�r »
 1. titta på gratis filmer http://www.nordic-tv.com
 2. hej va inne och kollade lite i ankomstgruppen för okt.. ska ha i början av november men kommer troligen bli igångsatt tidigare så smyger in till er ibland. Så att du nämnde Kalmar.. Bor du där? Själv bor jag 2 mil söder ut nämligen. Va bara tvungen att säga hej ! Och hoppas din lill* snart vill komma ut =)
  Hälsningar Humle ( Mia)
 3. Tack så jättemycket för strumporna :) dom kommer bli perfekta på lillfia :)
 4. Missade helt ditt inlägg om Arvika. Vi skulle åkt och bott i tält. Så trist att det blev inställt. :(
 5. Nejmen hade du skrivit i min gästbok, det såg jag inte förrän nu.
  Jo, depeche mode är mina husgudar också, och låttexten finns ju på sidan just för att Martin sjöng den så fint på stadion-konserten -06. Vilkan minnen, vilka rysningar!
 6. Tack du!
  Jo, jag är vuxen nog att veta vad jag vill. Ibland får jag ideér som är bra att bolla med någon annan, men i slutänden är det ändå mitt eget beslut :)
  Lycka till på torsdag!
 7. Nytt nick ser jag. :-)
  Följer utvecklingen av Arvikafestivalen med viss oro...
 8. Hej! Alltså, nån som skriver på OÄF att Dave Gahan är manlig och som ska på Malmö-konserten MÅSTE jag ju bara plocka in som vän!! *ler* Förfrågan skickad!
  Kram!
  Pineapple
 9. Är bara lite nyfiken på hur det gått med hustankarna? Jag hörde igår på nyheterna, det var en familj i Stockholm tror jag som hade en mindre boendekostnad nu på ca 5000 kr per mån pg a att ränterna är så låga, så nog borde det vara läge nu. Men det är klart att det gäller ju att hitta den tomten som man vill ha också. Ja, kanske är det dags att binda lånen.. usch det där är verkligen inte min grej, och inte min mans heller för den delen, vilket är synd för vi skulle nog kunna spara en del om man var lite mer intresserad. Men jag kan ju bli.. var ska man lära sig allt bara??? Ha det bra, hej hej
 10. Vi bor i en 70-talsvilla. Vi bytte boende i januari, från en mindre villa till en större. Nu har vi fem sovrum och sen mer andra utrymmen. -mannen har ju två barn sen tidigare och de bor här varannan vecka. När vi bodde i det gamla huset så fanns det inte nåt extra utrymme och ville man vara i fred fick man oftast va i sovrummet. Men detta innebär också att vi får börja om med renoveringen, då det är mkt 70-tal kvar i huset.Du skulle se vår snygga plastmatta på matplatsen, den är lite orangebeige med brunt i... Va kul att bygga nytt, om ni ska göra det så har ni ju mkt att fatta beslut om då... men tänk va häftigt och kul att få bygga precis som man vill ha det. Ja för vår del skulle det va i rimlig nivå förstås, eftersom vi båda jobbar inom kommunen och med människor och det är ju =medellöner...
Visar besökarmeddelanden 1 till 10 av 22
 
Sidan 1 av 3 123 SistaSista
Kära besökare.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare (Ad blocker). Allt för föräldrar är ett annonsfinansierat community
och har därför valt att inte stödja användningen av annonsblockerare.

Avaktivera annonsblockeraren för att att få korrekt användareupplevelse.

Vänligen Allt för föräldrar