Visa profil: boudille - Allt för Föräldrar

medlemspresentation boudille

Medlemsnamn boudille
Reg.datum 2008-05-10
Senaste aktivitet 2013-06-04
Presentation:

Har varit medlem sen början av graviditet - som nu slutar när som helst - men inte gjort så mycket av presentation och sånt. Men nu har jag slutat jobba, flyttat, kommit en bit i uppackningen och det regnar ute så lite kort kan jag skriva om mig själv.


42 år, väntar tredje barnet som blir det första gemensamma med min man som har tre egna. Vi har just flyttat in i en 5a i Hägersten där de större barnen (mannens 5, 8, 10 och mina 15, 17) kommer bo lite omlott med varandra. En hel del att plocka med i lägenheten, roligt att göra den så den ska passa oss allihop! Rekommenderar varmt gravid efter 40, jag har mått toppen! Gjorde jag inte med de som idag är tonåringar.


Är centralbyråkrat i centralbyråkratin, och det trivs jag bra med, så är mammaledig några månader i vinter, sen tar pappan över resten av 2009.


Annat jag trivs med: lyssna på musik, särskilt med bra texter, och sjunga med falskt, se på filmer som inte är för spännande, särskilt om de har roliga dialoger. Äta gott, men inte laga mat. Det gör mannen gärna vilket är toppen. Glass med chokladsås kan jag dock plocka fram alldeless själv, gör jag mest varje dag :-)

Kära besökare.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare (Ad blocker). Allt för föräldrar är ett annonsfinansierat community
och har därför valt att inte stödja användningen av annonsblockerare.

Avaktivera annonsblockeraren för att att få korrekt användareupplevelse.

Vänligen Allt för föräldrar