Visa profil: Sanna87 - Allt för Föräldrar

medlemspresentation Sanna87

Medlemsnamn Sanna87
Reg.datum 2008-09-14
Senaste aktivitet 2016-05-15
Presentation:
Väntar nu vårt tredje barn i mitten av maj <3

Vägg

Du m�ste vara medlem f�r att kunna skriva i denna medlems v�gg. Medlem blir du enkelt h�r »
 1. Hej smyger in här och tittar på din fiiina magbild från vecka 14! Är själv i vecka 14 (13+3) och jag har bara lite "hull" på magen.. men det är mitt första också kanske därför det inte syns :)
 2. Hej hej, tittar förbi lite :)
 3. Jag har inte fått ett enda inlägg av dig.. Vad konstigt!
  Haft en bra helg?
 4. Har du skickat inlägg? Det enda jag såg var att jag skulle logga in o läsa dina inlägg..=)
 5. Okej, det borde inte vara något fara med förhårdnanden. En del får ju det.. Hoppas att inte febern kommer tillbaka då!
  Ja, det är skönt att veta att allt är som det ska, så jag ammar lite till och från fortfarande. Det är ju rätt smidigt när man bara är hemma, o på nätterna är det jätteskönt så man inte behöver gå o blanda flaska mitt i natten. MEn hur länge till jag ammar, det får vi se..
  Ja, han har blivit jättego, han vill stjäla all uppmärksamhet så fort vi är någonstans.
  Ja, men ISak var också lite tykänslig för några veckor sen. MEn det verkar ha gått över nu. Kan hoppas det iaf. Men dom får såna perioder.
  Syns det något mer i käken på Noel nu då? Ja, man kan förstå att det är jobbigt att få tänder när det kliar o så. Kan ju göra ont med när det spricker upp..
  Allt bra här annars! Det rullar på. Hur är det med er?
  KRam
 6. Gick det bra med vaccinationen då? Ingen feber?
  Oj vilken kille. Han är inte så liten du..=) Min lille kille är inte så stor. Han vägde idag 7320 gr o var 65 cm lång. Förra gången vägde han runt 6900 o var 64 cm lång. Men även om jag tycker att kurvan gått ner, så tycker hon att han följer den, så hon var inte det minsta orolig. Hon sa att det kan svaja lite runt normalkurvan o man kan få en sk amningspuckel. O hon sa att min mjölk innehåller den näring som han behöver så hon tyckte jag skulle fortsätta amma. Prov tyckte inte hon jag skulle ta, man gör inte det, o om man gör det får man nog bekosta det sjäålv trodde hon. Men hon sa det att jag kan ge honom hans måltider med mat o gröt, kanske gröt på förmiddagen också o amma efter om han vill. O sen försöka hålla igång amningen, om jag själv vill förstås.Hon tyckte han såg så fin o pigg ut så. Haha han var så rolig idag på föräldragruppen, han höll låda hela tiden o alla tittade förundrat på honom. Han har börjat med nåt nytt roligt ljud med. Haha så söt är han lille gosen!
  Men däremot ska vi väl försöka oss på att kämpa lite med nätterna nu när Pocke är ledig. Han jobbar inatt sen är han ledig till måndag kväll. >Han vaknar ju typ varannan timme som det är nu så nu ska vi försöka få han sova i egen säng, det tyckte bcv-sköterskan var dags o sen att han inte behöver äta så ofta, kanske ett mål mat per natt, få lite mer struktur på nätterna.
  Pratade med amningsmottagningen idag o de visste inget om prov. Men dom sa att det är bra att jag har ammat så länge jag gjort. o dom sa att barnen har ju tillväxtperioder o då försöker dom öka produktionen. Så dom var inte heller oroliga..
  Tack själv för i måndags! Det var trevligt!
  Hur är det med er annars?
 7. Jo, jag hade med gnällt om jag hade varit hungrig. HAr nog mer eller mindre bestämt nu att jag inte ska amma något på dagarna, bara nångång ibland när det behövs lite snabbt, typ som imorrn om han vill ha direkt efter vi badat. Då är det lite jobbigt att blanda flaska o det tar rätt lång tid för honom att slurka i sig en flaska med. Så ska jag amma på nätterna istället. Om det behövs..Vi får se, men vi pratade om det o tror att vi ska köra på det. MEn ska nog ringa in o prata med dom ändå om prov på mjölken.
  Kul med tand! Det är så gulligt!
  Jag stannar kvar imorrn om det är okej..Så kan vi umgås lite..=)
 8. Ja, man kan fråga sig vad det är med honom. Men har börjat fundera på om det har med mjölken att göra, antingen om det kommer för lite eller om den är för tunn så att han inte blir mätt. Ska ringa runt lite på måndag till bvc o amningsenheten o sen ifall de kan ta prov på min bröstmjölk o se om den är tillräckligt näringsrik. Om den inte är det så känns det ingen idé att fortsätta amma, utan istället gå över till flaska. Vi har börjat ge honom flaska lite mer nu, o ibland på nätterna med när han inte vill ha bröstet. Nu har han varit jättego på dagarna två dagar i rad här. O nätterna har inte varit så farliga., Han har varit lite kinkig men har inte tagit alls lika lång tid att få honom att somna om. Haha, inatt ville han inte amma mer utan började gny o ha sig, o sa till Pocke då att han får byta blöja (vi brukar göra det i sängen om vi gör det på nätterna). Men jag hann mer eller mindre bara ta av honom täcket, sen sov ungen igen. Så det behövdes inte.. HAn har somnat om av sig själv mer nu för tiden. Kanske han kan lära sig det ännu mer.
  Er natt lät ju inte helt fel. Vad skönt"!
  Annars alltbra`?
 9. ja, det gör ju en del att man tränar.. Har inte jag börjat med ännu..
  Hm, vilken liten smitare.. Ja bara ge igen, det kan han ha..=)
  Ja, det är ingen idé att försöka ändra för mycket på en gång..
  Nej, i natt var ju inte så kul som jag skrev, var ju uppe med honom i mer än två timmar. Ikväll tog det tid att få honom att somna, sövde honom i vagnen till slut, men han sov bra en halvtimme där innan han började gny, så då tog jag upp honom o då somnade han om direkt så nu ligger han i sängen.
  Nja, han är jättehes, så frisk verkar han inte vara iaf. Pratade med barnakuten idag igen för mamma o pappa tyckte han lät som en kråka. Så hon sa att jag ska ge honom alvedon regelbundet o höra av mig om det blir sämre för då kanske jag får åka in. Hon sa att det kan vara att han har ont i halsen o att det är det som gör att han strular med mat o sömn. Kan ju hoppas det går över snart, för vet inte hur många nätter till man pallar egentligen. O nu har han ju börjar gnälla o trilskas med maten på dagarna med. Behöver komma iväg en vecka känns det som, haha..
  Kramar
 10. Ja, det tar på krafterna att städa..
  Låter ju som en toppendag! Skönt med massage, det hade jag också behövt..
  Idag har jag varit hos Tina en sväng,det var trevligt.. Kvällen blir lugn, Pocke jobbar.
  Okej, men det är ju inte så farligt att han äter så lite. Jag var uppe mellan 3 o 5 inatt, o sen vaknade han en stund efter det igen. Så man är lite seg. Usch vet inte vad man ska ta sig till..
Visar besökarmeddelanden 1 till 10 av 313
 
Sidan 1 av 32 12321 ... SistaSista
Kära besökare.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare (Ad blocker). Allt för föräldrar är ett annonsfinansierat community
och har därför valt att inte stödja användningen av annonsblockerare.

Avaktivera annonsblockeraren för att att få korrekt användareupplevelse.

Vänligen Allt för föräldrar