Visa profil: lavendelflickan - Allt för Föräldrar

medlemspresentation lavendelflickan

Medlemsnamn lavendelflickan
Reg.datum 2008-10-20
Senaste aktivitet 2010-07-29
Presentation:

Hej! Kul att du tittade in här.


Jag är en "mitt i livet tonårsmorsa" som coachar min tonåring genom högstadiet. Vi kämpar på i motvinden dyslexi´. Äntligen äntligen börjar vi nå framgångar och ljusglimtarna blir allt fler.


Jag är också mamma till en kille på mellanstadiet med omvända "problem" . Min lillgroda är högpresterande. Det krävs en del arbete för att hålla sonens nöjd och sysselsatt i skolan.

Vägg

Du m�ste vara medlem f�r att kunna skriva i denna medlems v�gg. Medlem blir du enkelt h�r »
 1. Kikar in då du svarade på mitt lilla inlägg om barn med dyslexi, känns skönt att fler föräldrar sitter i samma båt, kände mig ganska ensam när jag fick beskedet idag om min lilla grabb.
 2. Kikar in då jag läser om ditt högpresterande barn, vilket vi också har, och jag fasar när han skall börja ettan i höst.
 3. Tack för att du skrev till mig .Skönt med någon som som förstår vad man går igenom.Känns lite bättre idag efter besök hos logopeden med personal från skolan.Hon ska nu få egen data &diverse andra hjälpmedel så jag hoppas att de bara kan bli bättre sakta men säkert.
 4. gl1e8v 8327996 zn8b9d lieben <a href="http://www.kuwaitism.com/wire/lieben/"> lieben </a> http://www.kuwaitism.com/wire/lieben/
 5. Ville bara kika in och se vem som var lika klok som jag;)
 6. Ha en trevlig god helg!
 7. Hej!
  Tack för att du tycker det. För annars känner jag mig rätt förvirrad som mamma med en son som har ADHD. Men fördelen är att sonen berättar även om det är olämpliga saker.
 8. Tack för eran positiva respons! Jag hade planerat att smyga omkring lite här och ge tips och råd. Om du har några frågor så är det bara att skriva i min gästbok så ska jag försöka svara på dem.
  Mvh knäpp tonnårning
 9. Tack för sin härliga bild i min gästbok.
  Hoppas på snö också.
 10. Så vackert med lavendel.
Visar besökarmeddelanden 1 till 10 av 12
 
Sidan 1 av 2 12 SistaSista
Kära besökare.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare (Ad blocker). Allt för föräldrar är ett annonsfinansierat community
och har därför valt att inte stödja användningen av annonsblockerare.

Avaktivera annonsblockeraren för att att få korrekt användareupplevelse.

Vänligen Allt för föräldrar