Visa profil: kirin - Allt för Föräldrar

medlemspresentation kirin

Medlemsnamn kirin
Reg.datum 2009-01-10
Senaste aktivitet 2010-01-10
Presentation:
Jag är född 1981-05-18. Efter ett antal olika inriktningar på Universitetet och Chalmers så blev jag matematisk statistiker. Jag jobbar för närvarande som programmerare på EIS by Semcon i Göteborg.

Numera är jag även stolt mamma till Arvid. Arvid är 4 månader gammal och håller på för fullt med att vara en liten bebis. Favoritsysslor för närvarande är att greppa olika föremål och stoppa in dem i munnen. Händerna är favoritföremålet. ;) Arvid går på babysim och övar inför dyket för fullt. Jag ser redan nästa världsmästare i simning. ;) Arvid har smakat på morot och efter att ha funderat en stund kom han på att det var rätt gott!
Arvid har börjat vända sig mer regelbundet nu. Det är riktigt svårt att byta blöja och klä på honom. Tur att jag byter blöja på golvet, då är det inte lika läskigt om han får för sig att vända sig mitt i kalaset. :)

Jag tycker om att resa, kolla på film, köra MC, gå promenader, spela sällskapsspel mm.


STOPPA BARNPORREN VIA INTERNET.

ser ni något anmäl det antingen till: Rädda Barnen: www.rb.se/hotline/
Eller mejla direkt till rikskriminalpolisen: [email protected]

DETTA BORDE ALLA HA PÅ SIN SIDA. KOPIERA DETTA OCH LÄGG PÅ DIN SIDA!!!!

Vägg

Du m�ste vara medlem f�r att kunna skriva i denna medlems v�gg. Medlem blir du enkelt h�r »
  1. titta på gratis filmer http://www.nordic-tv.com
  2. eoDX5C <a href="http://rhnpiwqilaax.com/">rhnpiwqilaax</a>, ozjjwnpxzujz, [link=http://icaynixpyfbu.com/]icaynixpyfbu[/link], http://ruddnajokqkf.com/
  3. Tack så mycket för att du grattade på två månaders dagen, har varit så mycket att göra att jag knappt vart inloggad. Men grattis själv till bebben! Och jag ser att du också bor i göteborg! Snöigt värre!
  4. QqFjl9 <a href="http://cfqbhqhkxfpa.com/">cfqbhqhkxfpa</a>, tkdeixzuzgup, [link=http://ktwoncpdwkot.com/]ktwoncpdwkot[/link], http://dxjifbmrgpig.com/
  5. malin
  6. Hoppas ni hade kul på Liseberg idag! Här är det snorigt o grinigt:(
  7. Ville bara kika in och tacka för gratulationerna :) Du verkar ha fullt upp med lille Arvid. Maja har ju hunnit bli en månad nu och hon har vuxit helt sanslöst mkt. Hela 655 g och 8 cm på bara en månad!
  8. Hej, Hoppas allt är bra med er. Här har vi varit lite små dåliga hela familjen, alla utom Hugo går på penicillin. Men nu börjar vi bli friska igen. Tid för fika?
  9. hej! jag skulle ju berätta hur det gick med operationen! Det gick BRA. Han blev opererad i fredags och hämtar sig snabbt verkar det som. Allting gick jättefint så nu ska han bara läka.
  10. Tack så mycket:-))
Visar besökarmeddelanden 1 till 10 av 66
 
Sidan 1 av 7 123 ... SistaSista
Kära besökare.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare (Ad blocker). Allt för föräldrar är ett annonsfinansierat community
och har därför valt att inte stödja användningen av annonsblockerare.

Avaktivera annonsblockeraren för att att få korrekt användareupplevelse.

Vänligen Allt för föräldrar